Köpeğim için döktüğüm gözyaşlarım

hayvan sevgısı hıcbıseye benzemıyor ya. sokaktakı kopeklerı gorunce bıle aglamaya baslıyorum ben. kaybettıgım her hayvanımın ardından kendıme gelmem zaman aldı o yuzden bı tane daha almaya korkuyorum...

evet ya yolculuğa ne zaman çıksak yollarda çarpilmiş kuş kedi köpek
mutlaka görürüm ve içim parçalanır.......eşime sürekli yavaş yavaş diye diye bir hoş olurum birşeye çarpacak diye

bende aynı şeyleri yakında kuşum için yaşıcam malesef.
yazını okurken bile gözlerim doldu.
bebeğim olacak yakında ve eşim kuşumu asla istemiyor.çok ciddi tartışmalara giriyoruz
ve böyle yaparsam kuşumu benden gizli satacağını söylüyor
ben ona nası kıyarım o benim en ii arkadaşım bebeğim benim bitanecik kuşum.
annemlere vericem malesef ama onlarda ilerde bıkarsa ne yapcam bilmiyorum
bidaha asla hayvan beslemicem bende çünkü resmen yıkılıyorum
kuşum hasta olunca bile oturup ağlıyorum
bizi anlamaları lazım Allah bize o canlıların sevgisini okadar çok vermişki...elimizde değil asla

yaaa ianılmaz üzüldüm.....canım benim yaaaaa okadar çok iyi anlıyorum kiiii......ohhff valla dijek birşey bulamıyorum.......benneyaptımki

hayvan sevgısı hıcbıseye benzemıyor ya. sokaktakı kopeklerı gorunce bıle aglamaya baslıyorum ben. kaybettıgım her hayvanımın ardından kendıme gelmem zaman aldı o yuzden bı tane daha almaya korkuyorum...

yaa bende öyle şu ağlama duygum kabarıyor öyle hayvanları terkedilmiş bir şekilde görünce......çok masumlar kıyılacak gibi değilki.......bence insanoğlundan kat kat iyiler.....en azından art niyet taşımıyorlar....kendi hallerinde.......
biz varya çok yufka yürekliyiz gerçekten.......

duygularınızı çok iyi anlıyorum. :çok üzgünüm:
ben de bu yaşıma kadar döktüğüm gözyaşlarının çoğunu hayvanlar için dökmüşümdür.
hayvan sevmeyen insanlar bunu anlayamaz.

biz de çeşit çeşit dostlar besledik. ölümleri çok etkiliyordu bizi, artık almıyoruz. sahipsiz veya verilen hayvanlara sahip çıkıyoruz.

en son dostumuz sokağa terk edilen bir köpek. kardeşim bakıyor... :asigim: kısa sürede ailemizin gözdesi oldu.

bayram ziyaretinde saçma yorumlarda bulunan bir sürü kişi oldu, hepsi de cevabını aldı :eek:lmaz: bu konularda başkalarına söz hakkı vermeyin lütfen...

merhaba,inan gözlerim dolu dolu okudum çok üzüldüm başın sağolsun seni o kadar iyi anlıyorumki beni anlatmışsın adeta.Benimde dünya tatlısı oğlum vardı yediğimiz ayrı gitmezdi koynumda yatardı hamile kalınca ben de çevreden dolayı vermek zorunda kaldım hamileliğimin ilk 3ayı ağlayarak geçti çok şükür benim oğlum yaşıyor ama ayrılık acısıda canımı acıtıyor 'ben seni çok seviyordum ben ne yaptımda beni gönderiyosun 'der gibi son bakışı vardı almaya geldiklerinde o hiç aklımdan silinmiyor o ebnim herşeyimdi 2 ay sonra bebeğim olacak tarif edilemez mutluluk bu ama ne olursa olsun unutulmuyor gece rüyalarıma bile giriyor.BU SEVGİYİ ANCAK YAŞAYAN BİLİR CANIM OĞLUM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.....

gerı alsanız kopegınızı deneyın bence benımde papaganım var ona kıyamıyorum kımselere vermem dusunun mesela daha once evımze hırsız gırmıstı papgımın ustu kapalıydı gormemısler gorseler alıp satarlardı kesın sımdı evden gıderken dısarı brakıyorum ucsun dıye kafesta olursa alırlar dıye korkuyorum sankı o kızım bende annesı sızı anlıyorum

yabancılar hiç bi zaman bebeği olacak diye hayvanlarını uzaklaştırmıyor.benim köpeğimle kaç tane bebek büyüdü,akrabalarımın,kardeşlerimin,bizden çıkmazlardı.ne hastalık kaptılar ne başka bişey,tam tersi hayvan sever birey olarak yetişiyorlar,hayvanlara kötülük yapmamayı öğreniyorlar.doktor bile söyledi aşıları tam olduğu zaman hiç risk yok.lütfen evinize bi dost alacaksanız pazara kadar değil,mezara kadar olsun.benim tüylü oğlum 12 yaşında,o bizim canımız ciğerimiz,o bizim altın topumuz.onun bizden başka kimsesi yok.iyiki varsın bobim.

Çok üzüldüm canım gerçekten yaşadıklarını anlayabiliyorum.
Bende oğlumdan ayrılsam çok üzülürüm.

yabancılar hiç bi zaman bebeği olacak diye hayvanlarını uzaklaştırmıyor.benim köpeğimle kaç tane bebek büyüdü,akrabalarımın,kardeşlerimin,bizden çıkmazlardı.ne hastalık kaptılar ne başka bişey,tam tersi hayvan sever birey olarak yetişiyorlar,hayvanlara kötülük yapmamayı öğreniyorlar.doktor bile söyledi aşıları tam olduğu zaman hiç risk yok.lütfen evinize bi dost alacaksanız pazara kadar değil,mezara kadar olsun.benim tüylü oğlum 12 yaşında,o bizim canımız ciğerimiz,o bizim altın topumuz.onun bizden başka kimsesi yok.iyiki varsın bobim.

kesinlikle katılıyorum evlilik doğum ev taşıma vs için asla ve asla bebeklerimi bırakmam o zamanda almam aklım nerde hamile kalacaksam veya evleneceksem baştan konuşurum kimsenin lafına bakmam onlar asla bunu haketmiyorlar asla hiç bir canlıyı hiçbir nedenle alıştığı yaşamdan ayırmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum oğlumda hayvan sevgisiyle büyüyor

X