Köpeğim hakkında ACİL...!

madamore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
140
0
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim ben yeni evlendim yurtdışına geldim benim köpeğim var Türkiye'de annemle kalıyor annem kardeşimi ziyaret amaçlı evine gitti kardeşimin evide uzak gitmeden evvelki akşam yani dün akşam kuru mama yoğurtlu dolma vermiş.Ama annem oradayken aniden hastalanmış ve bugün eve gidecekken gidememiş ancak yarın akşama gidebilecek istifra ediyormuş sürekli.Ben kafayı yiyeceğim köpeğim orada yanlız onuda bırakın ne yiyecek bu köpek kafayı yiyeceğim Allah'ım canımı alsın da kurtulayım birşey olura ben ne yaparım off köpeğime birşey olurmu.Eve gitsin diyeceğim birisi bu saatte imkansız birde çok uzak mesafe.Onuda yurtdışına getirecektim fakat uçak değiştirmek zorunda kalıyorum buraya gelirken.Herkes en iyisi hayvan kargosuyla götür dedi getiremedim onun içinde biraz para ayarladım en kısa sürede yanıma alacağım.Çünkü çoğu kişi uçağın sürekli değişmesinden dolayı köpeğimin belki bunu kaldıramayacağını söylediler.Ya inanın ben ne yazdım bende bilmiyorum şu an çok kötüyüm ne yapacağım ben.

Yarını beklemekten başka çare yok şuan
Umarım bir şey olmaz çok üzüldüm
Zehirlenme olabilir sabah erkenden veterinere götürün

Yarını beklemekten başka çare yok şuan
Umarım bir şey olmaz çok üzüldüm
Zehirlenme olabilir sabah erkenden veterinere götürün

Açlıktan zehirlenme olurmu yani aman Allah'ım ben ne yapacağım şimdi uyku haram bana off köpeğime birşey olursa ben ne yaparım...

Belli ki başka bir şeyi var açlıktan istifra etmez o yüzden zehirlenme olabilir dedim
Sakin olun diyeceğim de zor bilirim :/
Kötü şeyler getirmeyin aklınıza

lütfen kötü düşünmeyin... ben tüm kalbimle dua ediyorum ve edicem... ilk fırsatta vet. görsün ve lütfen bizimle de paylaşın....

Belli ki başka bir şeyi var açlıktan istifra etmez o yüzden zehirlenme olabilir dedim
Sakin olun diyeceğim de zor bilirim :/
Kötü şeyler getirmeyin aklınıza

Yok ben yanlış aksettirdim hasta olan annem istifra ediyor eve gidememiş annem hasta olduğu için kardeşimde kalmış bugünde ancak yarın akşam gidebilcek eve köpeğim evde yanlız başına annem dün yoğurtlu dolma ve mama vermiş köpeğime bolca ama köpeğim dün bugün yanlızdı.Yarın akşama kadar yanlız kalacak ne yapacağım ben o köpek aç off kafayı yiyeceğim.

Açlıktan zehirlenme olurmu yani aman Allah'ım ben ne yapacağım şimdi uyku haram bana off köpeğime birşey olursa ben ne yaparım...

İstifra eden anneniz sanırım.Ve rahatsız olduğu için eve dönemedi köpek evde yanlız olduğu için aç kalmasından endişeleniyorsunuz yanzlış anlamadıysam:44:Kaç gün sonra dönecek anneniz eve?Keşke önüne biraz fazlaca kuru mama koysaydı anneniz.Birdahakine her ihtimale karşı kuru mama ve suyunu fazlasıyla koysun.İnşlalah en kısa zamanda yanınıza alma imkanı bulursunuz.

Yok ben yanlış aksettirdim hasta olan annem istifra ediyor eve gidememiş annem hasta olduğu için kardeşimde kalmış bugünde ancak yarın akşam gidebilcek eve köpeğim evde yanlız başına annem dün yoğurtlu dolma ve mama vermiş köpeğime bolca ama köpeğim dün bugün yanlızdı.Yarın akşama kadar yanlız kalacak ne yapacağım ben o köpek aç off kafayı yiyeceğim.

annenize geçmiş olsun. şimdi sevindim açıkcası, o kadar aç kalmakla sorun yaşamaz suyu vardır diye düşünüyorum tabii. tuvalet vs de düşünürsek umarım bir an önce yanına biri gider....

Yanlış anlamışım :)
O zaman merak etmeyin bir şey olmaz
Fazla yemiş olduğu için pek sorun olacağını zannetmiyorum biraz huysuzlanır sadece
1 gün köpekler için sorun olmaz
Geçmiş olsun bu arada

Dün önündeki tüm yemeği yemiş dahi olsa bir tek bugün aç kalmış olacak.Yarın akşamda yemek verileceği için bir gün aç kalmış sayılır birşey olmaz korkmayın.Ama birdaha her ihtimale karşı suyunu ve kuru mamasını bolca koymakta yarar var.

İçim ferahladı teşekkür ederim zaten köpeğim çok yemek yiyen bir köpek değil çok iştahlı değil yani.Dün yemek koymuş annem bolca ama bugün gidemedi yarında ancak akşama gidebilecek yani 1,5 gün felan aç kalmış oluyor ama gelde bana anlat Allah'ım birşey olursa benimde canımı al dedim o kadar yani çünkü hem çok seviyorum hemde vicdan azabı birşey olursa kendimi sorumlu tutarım.Şükür birşey olmaz diyorsunuz.Tuvaleti sorun değil canım kızım iyi olsunda isterse tüm evi pisletsin..

Böyle bir mama ve su kabı böyle durumlarda kurtarıcı olabilir.Çok kullanışlı görünüyor.

$pr_01_5195_max.jpg

Hepinize milyonlarca teşekkür ederim çok sağolun içim çok ferahladı sabahtan beridir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan eşimde üzüldü bu duruma.Moralim düzeldi işte köpek kedi böyle çok büyük sorumluluk inşallah en kısa sürede yanıma alırım kızımı.

İçim ferahladı teşekkür ederim zaten köpeğim çok yemek yiyen bir köpek değil çok iştahlı değil yani.Dün yemek koymuş annem bolca ama bugün gidemedi yarında ancak akşama gidebilecek yani 1,5 gün felan aç kalmış oluyor ama gelde bana anlat Allah'ım birşey olursa benimde canımı al dedim o kadar yani çünkü hem çok seviyorum hemde vicdan azabı birşey olursa kendimi sorumlu tutarım.Şükür birşey olmaz diyorsunuz.Tuvaleti sorun değil canım kızım iyi olsunda isterse tüm evi pisletsin..

tuvaletini tutmaya çalışması açısından demiştim, kıyamıyorum ne yapayım:) elbette ki yapsın zaten:)
ama korkmayın o kadar aç kalmakla bir şey olmaz.... içiniz rahat olsun.....

Köpekler 10 güne kadar aç kalabilir sokaktaki canlar yaşayamazdı yoksa :/
Uzun süre aç kaldıkları oluyor canlarım
Suyu vardır değil mi?
En kısa zamanda yanınıza alırsınız umarım,ayrı kalmak çok zor oluyor

Bende beslediğim hayvanlara çok bağlanıyorum.Daha önce bir kedim ölmüştü ve günlerce ağlamıştım.:KK5:

Şimdide bir kedim var evimiz 1. kat.Dışarı çıkıp dolaşıp eve geliyor.Bazen ben bir yerden dönerken yolda beni uzaktan görüp bir koşuşu var kucağıma alıyorum sarılıyorum:KK16::KK16::KK16:

Böyle bir mama ve su kabı böyle durumlarda kurtarıcı olabilir.Çok kullanışlı görünüyor.

Eki Görüntüle 399324

Evet kullanışlı gözüküyor zaten yanıma alırsam köpeğimi hayatta yanlız bırakmam onu ama annemde mecbur değil ne yapsın ki sonuçta o köpek benim sorumluluğumdaydı.Neyse en kısa sürede kavuşurum inşallah kızıma...

Hepinize milyonlarca teşekkür ederim çok sağolun içim çok ferahladı sabahtan beridir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan eşimde üzüldü bu duruma.Moralim düzeldi işte köpek kedi böyle çok büyük sorumluluk inşallah en kısa sürede yanıma alırım kızımı.

inşallah bir an önce kavuşursunuz. o da nasıl özlemiştir... ahh bilmez miyim o duyguyu....

X