Arkadaşlar kafayı yiyeceğim ben yeni evlendim yurtdışına geldim benim köpeğim var Türkiye'de annemle kalıyor annem kardeşimi ziyaret amaçlı evine gitti kardeşimin evide uzak gitmeden evvelki akşam yani dün akşam kuru mama yoğurtlu dolma vermiş.Ama annem oradayken aniden hastalanmış ve bugün eve gidecekken gidememiş ancak yarın akşama gidebilecek istifra ediyormuş sürekli.Ben kafayı yiyeceğim köpeğim orada yanlız onuda bırakın ne yiyecek bu köpek kafayı yiyeceğim Allah'ım canımı alsın da kurtulayım birşey olura ben ne yaparım off köpeğime birşey olurmu.Eve gitsin diyeceğim birisi bu saatte imkansız birde çok uzak mesafe.Onuda yurtdışına getirecektim fakat uçak değiştirmek zorunda kalıyorum buraya gelirken.Herkes en iyisi hayvan kargosuyla götür dedi getiremedim onun içinde biraz para ayarladım en kısa sürede yanıma alacağım.Çünkü çoğu kişi uçağın sürekli değişmesinden dolayı köpeğimin belki bunu kaldıramayacağını söylediler.Ya inanın ben ne yazdım bende bilmiyorum şu an çok kötüyüm ne yapacağım ben.