şuan 1yaşında foto biraz küçük duruyor ama baya irice.. Ya cezalandırmak için yapıyor yoksa evde ona ait bir yeri var kedi gibi maşşlah 41 kere aklına gidip oraya yapar.. Asla eve kakçiş yapmaz böyle olaylar dışında.. Yani bu cezalardan nasıl kurutlucam veteriner çoktan çoktan bitmesi gerekir bu cezzalar dedi..benim ölen köpeğimde çişini tutamazdı artık kaslar çok zayıfladığı için. Heyecanlanınca kızınca sevinince kaçırırdı garibim. Belki idrar yollarında bi sorunu vardır. Ya da sana ceza veriyo hoşuna gitmeyen bişey yaptığında. Spreyler var işemesini istemediğin yere sıkıyosun metrekaresinden bile geçmiyo kedi köpek farketmiyo. 2. Kedimi çok küçük aldım bende senin gibi. Arada yatağıma işiyodu delirtti beni bu spreyle kurtuldum ben.
ay evet birde öyleki sürekli peşimde wc griyorum çıkana kadar kımıldamıyor kapıdan2,5 yaşında bir ingiliz terrierim var. Benim köpeğimde aynen sizinki gibi yılışır bi 10 dk rahat bırakmaz beni köpeklerin huyudur bu kedi gibi değiller ne yazık ki dostlarımız. Odaya kapatmak köpek için bir ceza değildir. Verebileceğiniz en büyük ceza görmezden gelmektir. Yani kastım şu onu sert bir ses tonuyla uyardıktan sonra ne yaparsa yapsın görmezden gelmelisiniz. Ilgilenmemelisiniz. Kaç kere tekrarlayacağınızı bilemem ama tek yöntem budur. Umarım yardımcı olmuşumdur.
ay evet birde öyleki sürekli peşimde wc griyorum çıkana kadar kımıldamıyor kapıdançok saygılı söz itaad dinler lakin bu sürekli sevgi istemesi çok güzel ama azcık ilgisizlik kızdırıyor paşamı bende öyle yapıyorum bak şuan oturmuş koymuş kafasını koltuga beni izliyor 15 dakikadır. Hiç ilgilenmiyrum fii fiii yapıyor resmen ağlıyor. çok düşkün ama bunaldım halı silmekten yahu...
off demekk ki hepsi nin kızgınlık tepkisi bu.. Bizimki en az 2hafta bir yapar yani kıskanç yani..bizim firtikte öyle hemde sevdiğim şeylere attırıyor eşşek,ilk zamanlarda ki gibi çok yapmıyor ama arada yine attırıyor....biz takip ediyorduk tam işerken kızıp küsüyorduk...böyle böyle barıştık ve düzeldi....
off demekk ki hepsi nin kızgınlık tepkisi bu.. Bizimki en az 2hafta bir yapar yani kıskanç yani..​finomuydu sizin
(null)
Bazı köpekler heyecanlandığında işiyor. Bizim bir komşunun köpeği de aynı bu şekilde sevdiğimiz zaman heyecanlanır, çişini tutamazdı.
Okurken gözümde canlandı..Kıyamam ben ona ya, canım benim..
Size çok bağlı ve ilgisiz kalınca kendince böyle bir yöntem geliştirmiş sanırım.
Köpeklerin psikolojileriyle de nasıl ilgilenilir ki:44:
Beslemediğim için fikrim yok ama çok tatlı geldi bana bu paşa
Gece gece güldüm iyi mi
Ama neden güldüğümü yazmayayım buraya ayıp olacak
bizimkide asla eve yapmaz nediyorum evde bir odamızı ona ayırdık muşaba serip üstüne azcık toprak atıyoruz dışardaBenimde kopegim sinirlenince evin icine iserdi ama onu cezalandirip ogrettim. simdi mesela cisi gelse bile sabaha kadar tutar sonra bahceye yapar ama bu kesinlikle sizinle alakali bisey.. mesela isedigi anda tutup hemen disariya birakin ve bir sure iceriye almayin.. Yanlis bisey yaptigini anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?