Konyalı değilim ama konyada okudum,merkezinde.
Ve orda kalıdığım andan itibaren,konyalı arkadaşlarım dahi,konyalılardan eş olmaz,mutlaka aldatır..vs yargılarla karşılaştım.
Bi dolu örneklerle konyalı erkeklerden hiç bir hayır gelmediğini,onların sadece çalışan kadınların parasında gözlerinin olduklarını,ve eş seçerkende maddi durumlarına baktıklarını söyleyip durdular.
Ben ünv hayatımın 3 yılında birini çok sevdim,çok sevildim.Gıptayla bakılan bir aşk yasadım.Oda konyalıydı ve ailesini tanırdım.Annesi babası melek gibi,kızkardeşleride öyle.3 yıl boyunca hiçbir olumsuz yönleriyle karşılaşmadım.Sağolsunlar beni hep sevdiler,saygı gösterdiler,ailemden uzak okuyordum,hep yardımcı oldular.
Sonra erkek arkaşımla son dönemlerdeki anlaşmazlıklarımız nedeniyle yoruldum ve terkettim onu.Sonrasında ist a ailemin yanına geldim iş hayatın başladım.Ama o hiç vazgeçmedi,
defalarca istanbula geldi,görüştüm konuştum,olmayacağını ikna etmek 1 yılımı aldı.Ama o yinede beni hep sevdi,geri döneceğim günü bekledi.Ben sonra bi hata yaparak nişanlandım,aldatıldım ve bitirdim.8 ay sürdü bu süreç,çok ani bi karardı,inanmıştım ama kandırıldım.neyse konumuz bu değil.
Bu süreçlerde yolumuz tekrar onunla kesişti ve arkadaşça görüşmeye başladık telefonda(konyada olduğu için).Ve sonrasında tekrar bi şans daha verdim aradan 2,5 yıl geçtikten sonra..
Ve 2,5 yıldan beri yine kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorumİkimizde hatalarımızdan arınmış durumdayız,ve birbirimize kenetlenip yepyeni bir hayat kurmanın peşindeyiz.
Önümüzdeki yazada kısmetse nişan düşünüyoruz.
Ama konyalı oldgunu duyan,ondan hayır gelmez diyor.İşi gücü yerinde,mesleği iyi,2 ünv bitirdi,hayat vizyonu çok geniş,biçok sertifka aldı,seminerler,kurslar...vs hayatı boş geçirmeyen biri oldgunu söylüyorum.Yinede aldatır seni evlenince diyen çok oluyor.
Düşünüyorum ailesi çok iyi,babası eşine hala tapacak derece aşık(aşk evliliği yapmışlar)..eşi olmadan adım atmaz,heryere,heradımda onla,hala bu yaşta babaşa yemeklere çıkarlar..vs
E evlenmeyi düşündüğüm kişide ünv okurken geçirdiğimiz 3 yıl boyunca beni aldatmadı.Ve biz hergün görüşüyorduk,hasta olmalırımız dışında hep bi aradaydık.Öyle bişeyde hiç hissetmedim ama aklımı kurcalıyor şu konyalılara olan önyargı mevsusu.
Gelebilcek sorulara karşı detaylı analttım,özellikle bu konu hakkında bilegisi olan yorumunu esirgemezse sevinirim.Aklımı çok kurcalıyor bu mevzu.Sabırla okuyan herkese teşekkürler..