- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 36
-
- Konu Sahibi nese-li_hilos
Çok teşekkür ederimKonyalı değilim çok bilmem gitmişliğim vardır güzel temiz şehir Hz Mevlana türbesi gezilmesi gereken yer
Kelebekeler Vadisi var aklıma gelen
birde cemo da etli ekmek yiyin derler şimdiden iyi tatiller gezmeler
Bamya çorbası birdeÇok teşekkür ederim
Yaaa çok teşekkür ederim hepsini not aldımMeram bağlarına
Silleye
Kesin gidin konya pilavını tadın derim bamya çorbası
Japon parkı
Bu yazdıgım yerlere giderseniz çok memnun kalırsınız
Alladdin tepesine gidin diyenler olucaktır oraya gitmeyin sadece ggidip çay içip dönerainiz hiçbişey yok
cemoda etli ekmek ve bıçak arası yiyin ayrıca silleye de gidin. Kelebek vadisi birdeMerhaba kızkardaşlarımbi bana bakın hele.
Şimdi biz ailece cumartesi sabah Konya'da olup pazar sabahı ayrılacak şekilde bu güzel şehrimize gideceğiz. Bir günde neler yapabilirim. Nereleri gezelim, nerede ne yiyelim, nerde hangi mevkide bir pansiyon ya da kahvaltısı olan bir otelde kalalım? Kısaca bir günde max ne yapılabilir? Yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkürü bir borç bilirim
Teşekkür ederim. Cemo'ya kesinlikle gideceğim çok duydumcemoda etli ekmek ve bıçak arası yiyin ayrıca silleye de gidin. Kelebek vadisi birde
Nereleri gezdiniz merak ettim.Gec gordum msjlarinizi. Konyaliyim. Insallah begenmissinzdrTeşekkür ederim. Cemo'ya kesinlikle gideceğim çok duydumnotlarımı aldım sağolun
Bir günde gitmek istediğimiz her yere gidemeyecek kadar büyük bir şehir olduğunu öğrendikNereleri gezdiniz merak ettim.Gec gordum msjlarinizi. Konyaliyim. Insallah begenmissinzdr