• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da pastel oje bulamıyorum :(

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
ay bana bir yardım edin kızlar yaa hiçbir yerde bulamadım pastel oje konyada nerede bulurum... koskoca elif kozmetkte yok...

hiç marketlere baktınmı ordada oluyo genelde :)

baktım ttlım adeseye fln baktım elife de baktım başka bakacğım yerler var mı???

Çok enteresan! Bençe Pastel e mail at niye burda yok de..Niye tüm Türkiye ye dağıtmıyorsunuz arkadaş de bizim başımız kel mi?haı..
Eğer ki tepki verimezlerse sana kargo ilen göndeririz arkadaşım ne demişler tüysüz kedi ojesiz kız olmazzz!Seni ojesiz bırakanlar utansın di mi?:14:

Ha ben büyük şehirdeyim her aradığımı bulabiliyor mıyım hayır o da ayrı bir mevzu..Fekat yakınımızda sosyetik bir eçzane var içinde benden başka her şey mevcıt..Ama ne ararsan aseton oje ayak maskesi kese kolonya törpi mineral makyaj normal makyaj sabun krem..güneş gözlüğü saç boyası...valla yok yok!Çarşıya çıkmak yerine buraya giriyorum evin bütün eksiklerini alıp çıkıyorum..:52::23:

oooooooooo o eczane neredeyse oraya gelp yerleşeyim bende kuzum :D:D:D mail fikrini beğendm hemen gnderiyorum... :D

M1 AVM içinde bulunan Watsons’ta pastel ojeler var diye biliyorum, oraya bakmış mıydın?

konyadaki real'e watsons mı açılmıııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşş :53::53::53: hiç haberim yok hemen gidip bakayım o zaman...

konyadaki real'e watsons mı açılmıııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşş :53::53::53: hiç haberim yok hemen gidip bakayım o zaman...

:)) herr marka var orda çok güzel olmuş ya

Back