dün akademi hastanesine gittim , şükran hanıma muayene oldum . şimdilik çok hoşuma gitti. her şeyi açık açık anlattı. hiçbirşeyde aklımsa soru kalmadı.
rabbim bir aksilik göstermezse bu şkeilde şükran hanımda devam etmeyi düşünüyorum
dün akademi hastanesine gittim , şükran hanıma muayene oldum . şimdilik çok hoşuma gitti. her şeyi açık açık anlattı. hiçbirşeyde aklımsa soru kalmadı.
rabbim bir aksilik göstermezse bu şkeilde şükran hanımda devam etmeyi düşünüyorum
merhaba bende konyalıyım.13 haftalık hamıleyım.farabı hastanesı suna hanıma gıdıyorum.30 tl ucret var bunun harıcınde ultrasyon ıcın ek ucret alınmıyr.
canım hayırlı olsun cok sevındım bebişine hadı hayırısıyla ıns sag salım dunyaya gelır arkadaşlarında dedıgı gıbı aman bulacagın hastanenın yenıdogan yogun bakım unıtesı mutlaka olsun buldugun dr dende hastanedende ıns memnun kalırsın gercekden buyuk sorun
eee konyadaymıssın bende buradayım gurbetcıyı demıssın ama doguma kadar buradamısın
ali acar a git. biraz fazla beklersin ama bence memnun kalabilirsin...ben daha tedavi aşamasaındayım ama gidenler memnun...doğumunu da akademi hast.yapıyor hoca...yapan ark. çok memnun kaldı..yine de sen bilirsin...
canım bende konyalıyım 5 aydır ordaydım daha doğrusu hamileliğimin 5 ayınıda orda geçirdim konya hospıtalda aysel hanım süper bir bayan herşeyi detaylıca anlatır çok sevecen.ali acarda annemin dr oda iyidir tıpta da bakıyor sanırım .başkent hastanesindede emel hanımı çok beğeniyor herkes amcamın gelini de ona gidiyor.maddi durumuna ve eve yakınlığına göre tercih edersin hayırlı olsun inş kucağına alırsın kuzunu..
allah allah nasıl oluyor böyle ikilik anlayamıyorum ?
biz farabiye gidip sorduk ultrason için de ayrıca 30 tl dedi ve vazgeççtik. aslında ben de farabiye gitmek istiyordum ama her ay ekstra 30 lira vermek yerine bebeğime bişeyler alırım diye düşündüm.
neden acaba bize ayrıca 30 tl de ultrason için alıyoruz dediler?
neden bu ayrımcılık var?
çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?