• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da özel hastane ve doktor önerileriniz ( kadın doğum :)

flamekiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.301
33
158
37
merhabalar kızlarrr
herkesleri çok çok öperek sorumu sormak istiyorum :kkk:
her bayan gibi, her anne adayı gibi ben de aylar süren çalışmalarımız sonucu bebeğime kavuşuyorum :nazar:
geçen hafta doktora gittim ve tahlil yaptırdım ve bhcg 839,8 çıktı. yani hamileyim ve 5 haftalık olmuşum bile, ben anlamadan 1 yı geçmiş bile :1:
bu hafta da 6. haftamdayım sanırım, tahmini olarak yani.
şimdi düzenli olarak bir doktora görünmek istiyorum.
özel hastaneleri araştırıyorum ama konyada da gurbetçiyiz, pek de bilemiyorum.
farabi hastanesi yakın ama ultrason için her defasında ayrıca 30 tl istiyorlar. muayene de 30 tl. biraz fazla geldi.
selçuklu hastanesinde de arkadaşım doğum yaptı, orayı da ben istemiyorum.
hastane ve doktor önerileriniz varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfen yardım edin :2:

selçukluyu istememekle çok doğru yapıyorsun.orayı düşünme sakın.onun dışında özellikle tavsiye edebileceğim bi yer yok benim.ama tıp gibi özel olmayan bi yerde doğum yapsan.konyadaki ismi özel olan o küçük küçük hastaneler beni çileden çıkarıyor.hiçbirinin çok iyi olduğuna inanmıyorum.allah korusun bebekte bi sorun olsa yoğun bakımları bile yok acilen tıpa yetiştiriyorlar.tıpta özel odada falan doğum yapsan rahat da edersin.ne bileyim ağzı yanmış biri olarak ben olursa ikinci çocuğumu tıpta düşünüyorum.

dün akademi hastanesine gittim , şükran hanıma muayene oldum . şimdilik çok hoşuma gitti. her şeyi açık açık anlattı. hiçbirşeyde aklımsa soru kalmadı.
rabbim bir aksilik göstermezse bu şkeilde şükran hanımda devam etmeyi düşünüyorum

dün akademi hastanesine gittim , şükran hanıma muayene oldum . şimdilik çok hoşuma gitti. her şeyi açık açık anlattı. hiçbirşeyde aklımsa soru kalmadı.
rabbim bir aksilik göstermezse bu şkeilde şükran hanımda devam etmeyi düşünüyorum

merhaba bende konyalıyım.13 haftalık hamıleyım.farabı hastanesı suna hanıma gıdıyorum.30 tl ucret var bunun harıcınde ultrasyon ıcın ek ucret alınmıyr.:emir_bebek:

canım hayırlı olsun cok sevındım bebişine hadı hayırısıyla ıns sag salım dunyaya gelır arkadaşlarında dedıgı gıbı aman bulacagın hastanenın yenıdogan yogun bakım unıtesı mutlaka olsun buldugun dr dende hastanedende ıns memnun kalırsın gercekden buyuk sorun
eee konyadaymıssın bende buradayım gurbetcıyı demıssın ama doguma kadar buradamısın

ali acar a git. biraz fazla beklersin ama bence memnun kalabilirsin...ben daha tedavi aşamasaındayım ama gidenler memnun...doğumunu da akademi hast.yapıyor hoca...yapan ark. çok memnun kaldı..yine de sen bilirsin...

canım bende konyalıyım 5 aydır ordaydım daha doğrusu hamileliğimin 5 ayınıda orda geçirdim konya hospıtalda aysel hanım süper bir bayan herşeyi detaylıca anlatır çok sevecen.ali acarda annemin dr oda iyidir tıpta da bakıyor sanırım .başkent hastanesindede emel hanımı çok beğeniyor herkes amcamın gelini de ona gidiyor.maddi durumuna ve eve yakınlığına göre tercih edersin hayırlı olsun inş kucağına alırsın kuzunu..

merhaba bende konyalıyım.13 haftalık hamıleyım.farabı hastanesı suna hanıma gıdıyorum.30 tl ucret var bunun harıcınde ultrasyon ıcın ek ucret alınmıyr.:emir_bebek:

allah allah nasıl oluyor böyle ikilik anlayamıyorum ?
biz farabiye gidip sorduk ultrason için de ayrıca 30 tl dedi ve vazgeççtik. aslında ben de farabiye gitmek istiyordum ama her ay ekstra 30 lira vermek yerine bebeğime bişeyler alırım diye düşündüm.
neden acaba bize ayrıca 30 tl de ultrason için alıyoruz dediler?
neden bu ayrımcılık var?
çok sinir oldum

canım hayırlı olsun cok sevındım bebişine hadı hayırısıyla ıns sag salım dunyaya gelır arkadaşlarında dedıgı gıbı aman bulacagın hastanenın yenıdogan yogun bakım unıtesı mutlaka olsun buldugun dr dende hastanedende ıns memnun kalırsın gercekden buyuk sorun
eee konyadaymıssın bende buradayım gurbetcıyı demıssın ama doguma kadar buradamısın

çok teşekkür ederim cnm önerin için. burdayım doğuma kadar ve sonrasında da :) eşimin işi burda tayinimiz çıkana kadar buradayız:) allah pişman etmesin, şükran hanım da iyi bir doktor gibi geldi bana:) bakalım artık ben yaşadıklarımı yazarım herkese de fikir olur :)

ali acar a git. biraz fazla beklersin ama bence memnun kalabilirsin...ben daha tedavi aşamasaındayım ama gidenler memnun...doğumunu da akademi hast.yapıyor hoca...yapan ark. çok memnun kaldı..yine de sen bilirsin...

ya canım eminim çok iyi bir doktordur ama benim eşim kesinlikle ve kesinlikle erkek doktor istemiyor :)
bu konuda biraz takıntılı, ben de bayan doktorda daha rahat olacağımı düşündüm ki öyle de oldu ilk muayene de bile özel şeyler sormak zorunda kalıyor insan, bayan doktordan bile çekine çekine sordum hep :17:

canım bende konyalıyım 5 aydır ordaydım daha doğrusu hamileliğimin 5 ayınıda orda geçirdim konya hospıtalda aysel hanım süper bir bayan herşeyi detaylıca anlatır çok sevecen.ali acarda annemin dr oda iyidir tıpta da bakıyor sanırım .başkent hastanesindede emel hanımı çok beğeniyor herkes amcamın gelini de ona gidiyor.maddi durumuna ve eve yakınlığına göre tercih edersin hayırlı olsun inş kucağına alırsın kuzunu..

canım hospital de güzelmiş doğru söylüyorsun ama randevuyu ileri tarihe veriyor hem de içeri eşlerin alınmadığını duydum, o yüzden gitmedim oraya. bakalım akademide iyi gibi şimdilik.. allah pişman etmesin ...

allah allah nasıl oluyor böyle ikilik anlayamıyorum ?
biz farabiye gidip sorduk ultrason için de ayrıca 30 tl dedi ve vazgeççtik. aslında ben de farabiye gitmek istiyordum ama her ay ekstra 30 lira vermek yerine bebeğime bişeyler alırım diye düşündüm.
neden acaba bize ayrıca 30 tl de ultrason için alıyoruz dediler?
neden bu ayrımcılık var?
çok sinir oldum

canım benım bi yanlış anlaşılma falan vardır.sen tekrar git randevunu al ek ücret yok:16::16: sadece 30 tl :1::1:

[]

valla arkadaşım sen de haklısın...bazı eşler erkek doktor istemiyor...çok normal...
ama ben şuna inanıyorum ki en iyi doktorlar ve kuaförler kesinlikle erkeklerden çıkıyor...erkek kuaföre gitmiyorum ama doktora maalesef ki gidiyorum...
farabi ye kesinlikle gitmemenizi öneririm...yakın bi arkadaşım orda ki bayan doktorda doğum yaptı, hem çocuğunu vaktinden önce aldı bebiş sarılıktan kurtulamadı...hemde çalışanlar çok saygısız ilgisiz...akademi de doğum yapan arkadaşş akademi hospital dan çok memnun kaldı...eğer bende bir gün hamile kalmayı becerebilirsem!! akademi de ali acar ı özel olarak çağırttırıp orada doğum yapmayı düşünüyorum...rabbim o günleri hepimize hayırlısıyla göstersin inş.

canım ben de akademi hastanesinde şükran hanıma gidiyorum ama selçuklu tıp fakültesi yakın olduğu için orda da muayene oldum.birbirlerinden farklı şeyler söylüyorlar o yüzden biraz aklım karışık ve bende konyada yeniyim.bilemiyorum emel hanımla ilgili de olumsuz şeyler duydum.çooookkk kararsızım.artık birine güvenip ona devam etmem gerekiyo:(

Şükran doğruya gitmenizi asla tavsiye etmem.Kesinlikle memnun kalmadığım, hastalara tamamen müşteri gözüyle bakan, soru sorulmasına izin vermeyen, verdiği bilgiler tutarsız olan, hastasını azarlayan kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmediğim doktor.

Back