• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ...Konya'da lazer yaptıranlar tavsiye verebilir misiniz?...

Ben hiç bir yer araştırması yapmadan ilk seansımdan beri hala Elif'e gidiyorum hem kol altı hem genital için.. eylülden beri gidiyorum. koltuk altım 3 seanstan sonra neredyse tertemiz artık.. 5-6 tane filan var siyah, onları da yine jiletleyip 4. seansa gidicem..
Genitalde ise 4.seans bölgesel azalma var ama zaten 7-8 seansta bitiyormuş çoğunlukla.. o yüzden beklemedeyim.. ve Elif'ten çok memnunum.. Alexandre kullanıyrlar ama hijyen ve tutum yaklaşım çok nezih.. tavsiye ederim..

bende hiç araştırma yapmadan hera güzellik merkezine gittim.umarım güzel sonuçlar alırım daha ilk seansımı bu gün yaptırdım...

bu arada söylemeliyim ki kimileri Elif'te Dr. yok diye yazmışlar...
hayır bu doğru değil. Elif artık hem poliklinik diye geçiyor hem de DR.ları ve uzmanları var.. normal,eğitim almamış sadece orada -çalışan- olarak bulunan bayanlar yapmıyor lazer işlemlerini...

bunu dikkate almak gerek.. genital de 5. seansım ve azalma baya var hala devam edicem. koltuk altım 5.seansı da bitirdim ve tüyler de bitti..
tavsiye ediyorum

benim arkadaşlarım nakipoğluna gittiler ve çok memnunlar,,diye,,
bende bayanssulusmile yeni başladım,,,
ilk seansm:: Dr adı Nur çook ama çoook tatlı bir bayan yapıyor,,konyanın en iyi makinasıymış,,,,benim cildim çok hassas,,,hemen kabarır,,cildimde hiç sorun olmadı,,ben çok beğendim,,,fiyatlarıda uygun inşallah iyi sonuç alarım...kaydirigubbakcemile4

Back