canım sen nereye gidiyorsun?
bende başladım ilk seansım bitti sadece
ıpl lazer ama alexandre lazere geçmeyi düşünüyorum
Arkadaşlarım var elif e giden ama orada doktor olmaması beni tedirgin etti,
suderm e gidiyorum uzman doktor gözetiminde yapılıyor
ıpl lazer yapıyor merkez ama ilk seans sonrası dökülme yok denecek kadar azdı
o yüzden alexander lazer yapan merkez arayışındayım bende aslında en güzeli bir hastane de yaptırmak
ama konyada lazer epilasyon yapan hastane yok sanırım,
fiyatlar hk. bilgi verebilir misin?
çok mu pahalı alexander lazer??
Kızlar Selamlar..
Ben Zaferdeki lazer yapan merkezleri hem internetten hem de bizzat tek tek gezdim ,gezdiklerim arasında içime en çok sinen dr rabia oldu. Umarım sonuçlarımda içime siner :)) Dr rabiada 2 hafta önce Genital ve koltuk altına başladım. Tüylerim in %95 ı döküldü bazı yerlere tam atış yapamamış olabiliriler. Yarın kontrolüm var şu an için memnunum oradan.
elif de alex lazer var ama orda doktor var mı hiç duymadım benCADIARZU bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerinin doktor olmadan lazer kullanması yasak, ama ipl kullanabiliyorlar.
bu arada ilk sayfada lazer yapılan hastane yok galiba denilmiş. şimdilik BSK ve Farabi hastanelerini keşfettim. hatta farabi de iğneli epilasyon da yapılıyormuş bunu da yeni gördüm yerimseniben :jeyyar:
ewt bi arkadaş daha dedi hastaneleri. geçen gün softa gittim baya pahalıydı yaaaa neden böyle uçuktu anlamadım oraya giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?