• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ...Konya'da lazer yaptıranlar tavsiye verebilir misiniz?...

bilkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
87
1
86
35
Konya
konyada lazer yaptıran arkadaşlar tavsiye istiorum... nerde yaptırmaktasınız ve memnun musunuz ben de gidiorum ama yolunda gittiğinden emin değilim pek :uhm:

canım sen nereye gidiyorsun?
bende başladım ilk seansım bitti sadece
ıpl lazer ama alexandre lazere geçmeyi düşünüyorum

canım sen nereye gidiyorsun?
bende başladım ilk seansım bitti sadece
ıpl lazer ama alexandre lazere geçmeyi düşünüyorum

ben alexandre lazer yaptırıorum. ıplden biraz daha pahalı ama kalıcı çözüm alacağımı söylediler. gittiğim yer elif

Arkadaşlarım var elif e giden ama orada doktor olmaması beni tedirgin etti,
suderm e gidiyorum uzman doktor gözetiminde yapılıyor
ıpl lazer yapıyor merkez ama ilk seans sonrası dökülme yok denecek kadar azdı
o yüzden alexander lazer yapan merkez arayışındayım bende aslında en güzeli bir hastane de yaptırmak
ama konyada lazer epilasyon yapan hastane yok sanırım,
fiyatlar hk. bilgi verebilir misin?
çok mu pahalı alexander lazer??

Arkadaşlar ben tek seans genital+koltukaltı yaptırdım,15 gün geçti ,şimdi kontrolüm var,
Azalma gördüm.
135 ytl ye iki bölgeyi de yaptılar.
Dr.Rabia güzellik merkezine gidiyorum.
Alexandre lazerin son modelini kullanıyorlarmış.
Ama patronları doktor.ışlemi çalışanlar yapıyor.Doktor ise bürosunda oturuyor ve mezoterapi gibi yöntemleri kendisi uyguluyor sadece,gerisini çalışanlar yapıyor.

dr rabia ii deildi ben başladığımda yeni almış galiba alex. activa hakkında bişey duymadım daha. ben de 3.seansı yaptırdım. tüylerin dökülmesini bekliorum

ilk seansımın ve kontrollerin üzerinden yaklaşık bir ay geçti, hafif dökülmeler var ama çok değil,
2. seans için suderme gitmeyi düşünmüyorum açıkcası
aynı merkeze giden arkadaşlarım çok memnunlar dökülmeden ama bende dökülme çok az, zamanla hepsi dökülecekse bilemiyorum,

çok fazla fiyat farkı da yokmuş,
ıpl e göre alexde daha çok acıdığını söylemişlerdi ama kesin çözümse dayanılmayacak kadar değildir heralde acısı da

Kızlar Selamlar..
Ben Zaferdeki lazer yapan merkezleri hem internetten hem de bizzat tek tek gezdim ,gezdiklerim arasında içime en çok sinen dr rabia oldu. Umarım sonuçlarımda içime siner :)) Dr rabiada 2 hafta önce Genital ve koltuk altına başladım. Tüylerim in %95 ı döküldü bazı yerlere tam atış yapamamış olabiliriler. Yarın kontrolüm var şu an için memnunum oradan.

Ben yaklaşık3 hafta öncede yarım bacak epilasyonu yaptırdım. Ondan verim alamadım. Doğru bir uygulama yapılmadı sanırım. :/ Tüylerim dökülmediler. Kontrole gittim onlarda şaşırdı. kalanlara farklı bi atış yapalım dediler. derecesini artırdılar sanırım. Sordum ne yapıyorsunuz diye Ayar değişikliği dediler. Tüylerim simsiyah olduğu halde sarı tüylermiş bunlar dediler. O yüzden görmüyor dediler.
Benimde kafam karıştı , rahat etmedi içim bu defasında:sinifsinif:
Kısacası diğer bölgelerim de ki sonuçlar normal, Bacaklaarım ise olumsuzdu kızlar.Söyledikleri doğrumudur bilmiyorum . Yani siyah görünen tüyler aslında sarı olabilir mi? ve bu yüzden cihaz görmeme olasılığı var mıdr bilmem..

Arkadaşlarım var elif e giden ama orada doktor olmaması beni tedirgin etti,
suderm e gidiyorum uzman doktor gözetiminde yapılıyor
ıpl lazer yapıyor merkez ama ilk seans sonrası dökülme yok denecek kadar azdı
o yüzden alexander lazer yapan merkez arayışındayım bende aslında en güzeli bir hastane de yaptırmak
ama konyada lazer epilasyon yapan hastane yok sanırım,
fiyatlar hk. bilgi verebilir misin?
çok mu pahalı alexander lazer??

Farabi'de lazer epilasyon yapıyorlar.

Kızlar Selamlar..
Ben Zaferdeki lazer yapan merkezleri hem internetten hem de bizzat tek tek gezdim ,gezdiklerim arasında içime en çok sinen dr rabia oldu. Umarım sonuçlarımda içime siner :)) Dr rabiada 2 hafta önce Genital ve koltuk altına başladım. Tüylerim in %95 ı döküldü bazı yerlere tam atış yapamamış olabiliriler. Yarın kontrolüm var şu an için memnunum oradan.

ne kadara yaptırdığını öğrenebilirmiyim kaç seans ta bitermiş tamamen bilgin varmı

elif de alex lazer var ama orda doktor var mı hiç duymadım benCADIARZU bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerinin doktor olmadan lazer kullanması yasak, ama ipl kullanabiliyorlar.
bu arada ilk sayfada lazer yapılan hastane yok galiba denilmiş. şimdilik BSK ve Farabi hastanelerini keşfettim. hatta farabi de iğneli epilasyon da yapılıyormuş bunu da yeni gördüm yerimseniben :jeyyar:

elif de alex lazer var ama orda doktor var mı hiç duymadım benCADIARZU bildiğim kadarıyla güzellik merkezlerinin doktor olmadan lazer kullanması yasak, ama ipl kullanabiliyorlar.
bu arada ilk sayfada lazer yapılan hastane yok galiba denilmiş. şimdilik BSK ve Farabi hastanelerini keşfettim. hatta farabi de iğneli epilasyon da yapılıyormuş bunu da yeni gördüm yerimseniben :jeyyar:

ewt bi arkadaş daha dedi hastaneleri. geçen gün softa gittim baya pahalıydı yaaaa neden böyle uçuktu anlamadım oraya giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mibilmiyorumkismile

ewt bi arkadaş daha dedi hastaneleri. geçen gün softa gittim baya pahalıydı yaaaa neden böyle uçuktu anlamadım oraya giden arkadaşlar yardımcı olabilirler mibilmiyorumkismile

seans süreleri uzun o yüzden ;) ben de fiyat araştırması yaparken gitmiştim oraya. mesela kol altına 75 demişlerdi ama normalde seans araları her yerde 2 ayken , orada 3 ay. yani aylık 25 liraya denk geliyor. ama tabi seans süreleri arasının o kadar uzun olması kıl kökünün toparlanıp kılın yeninde güç kazanmasına yardımcı olur mu tam emin değilim. kafama takılmıştı o zamanlarbayanssulusmile

benim bir arkadaşım dr. rabiadan hiç memnum kalmadı.akademi hospital a gidiyor şimdi.bende onunla bir kere gittim.akademide ipl var,tavsiye ederim.

Araştırmalarımın sonucunu sizlerlerde paylaşmak istedim
BSK hastanesinde diod lazer uygulanıyor,
Farabi hastanesinde alexandre ve nd yag uygulanıyor,
ıki ortamıda gördüm alex düşünmeme rağmen BSK hastanesinin ortamını daha çok beğendim
estetisyen daha sıcak kanlıydı diğerine göre...bunlar benim için küçük ve önemli ayrıntılar en azından rahat hissetmeliyim kendimı...
farabi hastanesi bana çok pahalı geldi ,bsk da mayıs ayı özel %50 indirim uygulanıyor ve fiyat konusunda da yardımcı oluruz dediler,

Back