• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

can0677

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
182
9
316
Diğer
arkadaşlar konyada lazerle yapan güvenilir yerler nereler ..paylaşırsanız sevinirim..saglıklı hijyen çok yer var ama şaşırdım...

nereye gidersen git lazer cihazı olduğuna emin ol canım. bazısı ipl kullanıyor. onlar gerçek lazer değil. yoğunlaştırılmış ışık. ben gezmiştim bir süre önce. elif, rabia türkmen er, soft ve bu soft ile aynı binada (hatta bir alt katıydı sanırım) bir yer daha lazer epilasyon yapıyor. ALEXANDRITE marka cihazı olanlar bunlar. ipl de de aynı parayı alıyorlar. en azından geçrek lazere git ;) ben ve ipl den sonuç alamadım ama arkadaşım lazerden sonuç aldı. bunun dışında özel hastaneleri de deneyebilirsin. mesela bsk hastanesinde varmış. (tıp fakültesi yolu üstünde). onun dışında iğneli epilasyonu da es geçme derim. activa(devredilmiş sanrıım, yeni adını henüz ben de bilmiyorum) ve mavi ışık iğneli için uygun ;)a.s.

bir de FDA onaylı yani "Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi" olan cihazları var mı diye bir sor. nereye gitsen öve öve bitiremezler çünkü makinalarını. bu arada "kontrol senası bir işe yaramıyor" diyenlere inanma! kıl kökleri hem farklı zamanlarda çıkar diyorlar (anajen evresi) hem de ara seansların işe yaramayacağını öne sürüyorlar ve daha çok para kazanıyorlar. mesela koltuk altı için genellikle 50 lira deniyor, 2 ay seans aralığı veriliyor ama 1 ay sonra kontrol atışı yapılıyor ücretsiz. yani aylık 25 lira cebinden çıkıyor. ama kontrol atışı gereksiz deyip 30 liraya fiyat biçenler hem böylece daha az seanstan daha çok para kazanıyorlar. kesinlikle kontrol atışı olan yerleri seç ;)

Sevgili arkadaşım dermalazer nasıl sence ona kaliteli diyorlar..Birde anlayamıyorum araştırdım kesinlikle dr. olmalı yapan diyor hiç duymadım dr.un yaptıını rabia tüğrkman dediğin kadın dr. ama kesinlikle tanıdık olmadıkça girmiyor biliyorum arkadaşımdan 2 kız var ne mezunu oladukları belli değil onlar giriyor dr.edasıyla ben bir keresinde gittim estetisyenim dedi hani şu 2 aylık sertifikal kurslar ..şimdi bunlar Kanuna uygun olmayan iş değilmi? dediğim gibi oraya gidecektim vazgeçtim kadın sadece odasında oturup hava atıyor muş ...ötekilerde dr.modunda ama dr.değil...Ortamına girdim arkadaşımla gittim begenmedim...haklıydı ...şimdi dermalazeri düşünüyorum ama orada da aynı şey vermı merak ediyorum..Aslında şikayet etmek lazım il saglık müdürlüğüne bizler çok duyarsız insanlarız hemen güveniyoruz ....AMA TEKRAR EDİYORUM DR:GİRMELİYMİŞ YANİ YIL TIP OKUYACAK EN KÖTÜ İHTİMAL PRATİSYEN HEKİM OLCAKMIŞ İŞTE BU PRATİSYEN HEKİM SERTİFİKA ALMALIYMIŞ LAZER YAPABİLİR DİE.....evet arkadaşlar Dermalazer i merak ediyorum....

güya duyduğuma göre artık lazer epilasyon merkezi açmak için doktor şartı yokmuş. galiba 2008 gibi kaldırılmış bu uygulama. o yüzden dikkat ettiyseniz geçen yıldan beri daha da arttı konyada epilasyon merkezi. doktor şartında da dediğiniz gibi doktor konu mankenliği yapıyor kendi girmiyor genelde, iş yerinin kalitesini artırıyorlar(?) tabi sizin seçiminiz nereye gideceğinize karar vermek. aslında ben de yaptırdım ve önüme koysalar ben bile kendime yaparım, çok da bir numarası yok :) benim doktorum elifi önermişti, hatta kendisi de gidip memnun kalmış. ama fiyat konusu kastığı için hala gidemedim. alexandrite kullanıyor mesela orası da. bugün de activa ya gidip bıyığıma iğneli yaptırdım mesela. oranın sahibi pratisyen hekim bi adamdı. şimdi beden eğitimi öğretmeni olan bir kadına devretmiş. kadın da ipl kullanıyor, lazer değil. gidin gezin bence, aklınıza hangisi yatacak o önemli. bazısı gerçekten çok laf yapıyor ama ne kadar iş çıkardığınızı paranızı kaptırdıktan sonra anlayabiliyorsunuz :( özel hastaneleri de bir araştırın derim yine de ;)

kızlar ben konya mağduruyum 2 sene boyunca orda lazer yaptırdım ve sonuç berbat oldu oılmayan yerlerden kıllar çıkmaya başladı hiç memnun diildim gittiğim yerden ve bıraktım sürekli kandırdılar o yüzlerine kondurdukları sahte gülücükle.arkadaşım da başka bi yere gitti orasıda kolaltını yaktı düğer arkadaşımında yüzünü yaktılar berbat oldu. benim size diyeceğim tek şey su lazere bulaşmayın sonuç alamazsınız hele yüzde hiç ama hiç sonuç vermiyor.konyadan geldikten sonra öğrendim ben.çok ii iğneli epilasyon yapanlar varmış bende şimdi ona başladım zaten çünkü iğneli kesin çözüm.sizde iğneli yapan ii uzman kişilerrden birini bulun derim

mavi ışık lazer benım sonum oldu zaten orada kullanılan ıpl makınası yuzumdekı tüyleri çoğalttı dagıttı oraya 16 seans gittim ve doktoruna yanı sahıbıne şikayette bulunduğumda bana senın tuylerının zaten çıkacagı varmış demesi son nokta oldu baştan savma teknıklerıne bakın :)

kızlar ben elife gidiorum. mavi ışık esas falan hep ıpl kullanıomuş. rabiadan da arkadaşım çok şikayetçi. ben baya eledim. soft ve elif kaldı. aslında softu merak ediorum. bi gitcem yatarsa aklıma koltukaltına oraya giderimm

ben de soft lazere gidyorum kızlar.. ben memnunum ama ordan da şikayet edenler varmış korktum....alexandite makine ... seans araları fazla ama anca o zaman çıkıyor kıllar zaten.. ben ne zaman çıktı o zaman gidiyorum zaten...7 gün içinde rütuş var... kalın kıllar 3 seansta baya bi inceldi benim...3 seanstan sonra fiyat düşüyor zaten...

benim b u konuda çok canım yandı sizin canınız yanmasın diye söyliyorum.benim kimseyle bi bağlantım yok sonuçta.konyada sadece öğrencilik yaptım o kadar.

anlıyorum. benim de bir yerle bağlantım yok, zaten birçok yerin ismini verdim; uygun gördüklerim ve görmediklerim. insanlar artık müşteri sıkıntısında değil, işin kaymağını yemeye çoktan başladılar. o yüzden müşteri değil para veli nimettir şu saatten sonra onlar için ;) nereye gitseniz gülücükler kibarlıklar... icraate bakmak lazım:olmaz:

konyadan geldikten sonra öğrendim ben.çok ii iğneli epilasyon yapanlar varmış bende şimdi ona başladım zaten çünkü iğneli kesin çözüm.sizde iğneli yapan ii uzman kişilerrden birini bulun derim
soramadım bir türlü, hep unutuyordum. ilk nur bahsettiğin iğneli yapan yer konyada mı? adını verebilir misin?bayanssulusmile

ben de soft lazere gidyorum kızlar.. ben memnunum ama ordan da şikayet edenler varmış korktum....alexandite makine ... seans araları fazla ama anca o zaman çıkıyor kıllar zaten.. ben ne zaman çıktı o zaman gidiyorum zaten...7 gün içinde rütuş var... kalın kıllar 3 seansta baya bi inceldi benim...3 seanstan sonra fiyat düşüyor zaten...

canım sen neren için gidiosun dudak üstü genital ve koltukaltı fiyatlarından haberin var mı acaba

soramadım bir türlü, hep unutuyordum. ilk nur bahsettiğin iğneli yapan yer konyada mı? adını verebilir misin?bayanssulusmile

canım iğneli epilasyon sayfalarında biri söylenişti konyada çok ii bi yer var herkes oraya gider die yazmış kendisi de yaptırmış şu an ankarada o kişi okuduklarımdan bunu biliyorum 'kızlarım nickli ' kişi bahsetmişti bi ara bulursun bak

Ben genital ve koltukaltına Rabia ya gittim,
2 ay oldu hala çıkmadılar,çok memnun kaldım ben o bölgelerde büyük kolaylık
Yüzüme yaptırmak istedim,sadece bıyığa yapabiliriz dediler,
Bıyığıma da yaptırdım,3 hafta oldu kıllar biraz erken çıktı diyer yerlere göre,
Sonra Rabia'da tüm yüz yapmam dediler, activa ya gittim activa foto lazer uyguladı tüm yüzüme,
Kaş üstüme bile yaptırdım bakalım sonucunu göreceğiz,
İğneli diye gitmiştim ama foto lazer daha uygun dediler,
Benden size bir tavsiye olay şu,
Alexandirite 'ı asla yüzünüzdeki sarılara deydirmeyin,deneme bölgesine deydirdik ve tek atış yapılan yer simsiyah 5-6 kılla sonuçlandı.
Ama koltukaltı ve genitalde müthiş kolaylık,2 aydır rahat ediyorum,henüz çıkacağı da yok.

kızlar bugün form güzelliğe gittim. activadan ayrılan aliye abla ile biri daha vardı onlar açmışlar. ipl cihazları varmış, ince ve sarı tüyleri de görüyor dediler ama şu anda aliye ablanın kardeşinde deniyorlarmış, şayet gerçekten sonuç alırsa ince ve sarı tüylerde uygulamaya başlayacaklarmış ama şimdilik kalın tüylerde uyguluyorlarmış. bu gerçekten mantıklı. ayrıca genital 50tl (kontrol senaslı) ve kol altı 25tl.. fiyatlar gerçekten çok cazip. ama ben iğnelide kararlıyım şimdilik :)

Barkan arkadaşım ıpl in iyi olamdığını bitirmediğini duydum,
activada yüzüme fotona yağ lazer yaptırıyorum,
Rabia da alexandrite genital ve koltuk altı yaptiriyorum,
çünkü kalın kıllara alexandrite,
incelere ve yüze yağ lazer iyi diye duydum

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:kedi:bu konuda ilgimi çekti acaba konyada kol altı ve bacak tüyleri içinnn kökden çözüm elde edebileceğim kaliteli bir yer tavsiye edebilirmisinizbayanssulusmile bide fiyati ne kadardır eğer yaptıranlar varsa paylaşırlarsa sevinirimmm.

bende suderm güzellik merkezine gidiyorum
ıpl lazer kullanılıyor
henüz 2. seansımbitti
kıllarda çok azalma var
önceden şikayetlerim olsada şimdilik memnunum

Back