konyada iyi bir bayan kadın dogum doktoru arıyorum

sekerrck

miss kokulu minik ayaklar
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.705
6
108
arkadaslar ben 5+3 haftalık hamıleyım bı kac gun once ılk olarak narın türkmene gıttım muayeneye..ama fazla ıcım ısınmadı fazla bilgilendırmedı beni..onerebılecegınız bayan doktor varmı :18:

arkadaşım valla doktordan memnun kalmak kişiden kişiye degişiyor bence. bende 29+3 günlük hamileyim
ben başkentte ayla üçkuyu var ona gidiyorum. en başından beri de ona gidiyorum değiştirmeyide hiç düşünmedim.bana göre iyi ayla hanım seviyorum yani...
denemekte fayda var

ben konya hospital da tülin hanıma gittim
bebişmi normal doğurdum
çok tatlı bir bayan
çok da bilgili
ama bebeğimi büyükşehire götürüyorum

farabi hastanesi suna soydemiri tavsiye ederim ben 3 doktor degiştirdim hamileyken suna hanımdan cok memnun kaldım herkes biraz sert diyor ama bence degil ilk basta öyle geliyor konustukca öyle olmadıgını farkedersin cok bilgili ve ilgili en önemlisi hastasını tanıyor yani bazı doktorlar ikinci gidişinde hatırlamazlar ya öyle degil.en önemlisi normal dogum taraftarı ama ben mecburiyetten sezeryan oldum ameliyattan cıkıp hemen ayaga kalktım kimse sezeryan olduguma inanmadı 1günde cıktım hastaneden 3ay oldu hiçbir sıkıntım yok cok basarılı sezeryanda. biraz uzun oldu ama bende hamileyken cok doktor aradım o nedenle ayrıntılı yazdımayrıca tülin hanımda cok iyi ama ben cok kalabalık oldugu için vazgecmiştim gitmekten

tsk ederım kızlar cok ıyı fıkır edındırdınız sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…