Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyonkonyada iğneli epilasyon yaptırıp memnun olan varmı?
konyada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan vermı? varsa özelden gittiği yeri mesaj atabilirmi? bide tabi fiyatları ne kadar? biraz fazla soru sordum ama şimdiden teşekkürler
konyada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan vermı? varsa özelden gittiği yeri mesaj atabilirmi? bide tabi fiyatları ne kadar? biraz fazla soru sordum ama şimdiden teşekkürler
MyLittlePrince çok teşekkür ederim özelden attığın mesaj için. ben yeni üye olduğumdan 50 mesaj atmam gerekiyomuş sana özelden ulaşmak için.evet telefonunu gönderirsen sevinirm. bide lazer epilasyon gibi seansı 4 ile 8 arasındamı sürüyo yoksa daha kısamı? bide seans aralığı ne kadar oluyo 1 ay falanmı yoksa çıkıncamı gidiyosun? galiba çok sordum sen bıkmadan sorularımdan susayım tekrar çok teşekkür ederim canım