İğneli Epilasyon KONYA'DA iğneli epilasyon yaptıranlar !

Zahra99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
262
2.486
138
Konular çok eskide kalmış tekrar açmak istedim. Göbek, sırt, bel bölgemdeki ince tüylere iğneli yaptırmak istiyorum ama Konya'da nereye yaptıracağıma dair hiçbir fikrim yok. Daha önceden yaptırmış hanımlar nereye gittiğini ve nasıl sonuç aldığını yazarsa memnun olurum :)

Hiç mi yok be

Merhaba ben de Konya'dayım bir süredir yaptırıyorum ancak ilerlemeden emin olamadım. Bir yerle de görüştüm orada tam güven vermedi bana. Şimdi yeni yerler araştırıyorum. Siz de araştırıyorsanız öğrendiğiniz yerleri yazarsanız görüşmeyr gideceğim. İğneli epilasyon sürecini de araştırıyorum.

Ben ve kardeşim Konyada uzunca bir dönem bu güzellik merkezlerinde normal epilasyonlar yaptırdık. İlk 6 seans memnunsun. Sonrası daha kötü sert ve çoğalmış tüyden kıla evrilmiş şekilde çıkmaya başladı. Yüz,kol,popo,bel,karın,göğüs ucu vs. Aklınıza gelebilecek heryer. Memnun kaldığımız tek yer bacak. Oda herkeste bitiyor zaten herneyse. Sonra teyzem mevlananın ordaki LCWnin sokağından içeri giriyosun. Gülbanu güzellik var. Kime sorsanız gösterirler orda cadde üzerinde işhanı içinde altında kuru temizlemeci var adını unuttum. 2 kardeşler. Ablalarım canlarım. Teyzem yaptırmış çene bölgesine çok memnun. Annemde yıllardır cımbızla alırdı sert ve beyaz kıllar. Annemi götürdük denemelik.annem oh mis gibi çıktı baktık yaralarıda kolay iyileşiyor sivilxe gibi olurken geçiyor krem kullanmak şart. Sonra kardeşim kollarına başladı yüzümüe halen korkuyoduk. AMaaan dedim nolacaksa olsun. Gittim yaptırdım lazer yaptırdığım için önlü arkalı çıkıyodu. Seyrek ama sertti. O yüzden 35 dk sürdü. Dksı 1.5 tl yüz ve koltuj altı. Dİğer bölgeler 1.25 tl. İğnesi 15 tl bir kere alıyosun. Haliyle hafif kızardım bide hassas cildim.madecosel sürdüm sürekli. 1 hafta 10 gün olmadan iyileştim. Hemde cildim pasparlak. Çünkü cillte açtğı yaralar cildi iyileştiriyor. Leke ve çukur izlerim vard hafiften. Geçti onlar inanamazsınız. Kardeşim heryerine yaptırıyor biz Semiha ablaya gidiyoruz diğer kardeşide güzel yapıyor. Aşırı memnunuz. Acı dayanılmaz bişey değil. Ağrı kesici kas gevşeltici atın gidin. Biz kardeşmle 5 senedir nerdeyse lazercilere hem para hem zaman kaybettik. Bu kesin çözüm. Hiç normal lazerle uğraşmayın. Bulun gidin iğneli lazere acıyı çekin bitin gitsin. Yüzüm yaptırdıkça bebek oluyor. Bugün 4. Kez gittim arkalı önlü çıktığı için. 35 40 dk arası sürüyor hep. Böyle böyle bitiyor yaptığı yerden çıkmadı halen daha 2.5 ay oldu başlayalı. Kadının hiç öyle reklamla işi yok gelen tavsiye üzerine geliyor. Bende burdan tavsiye ediyorum. Pamuk gibi olalım inşallah hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…