Ben vakifa gidiyorum fiyatlarini bilmiyorum ama doktorumdan fiyati ne olursa olsun vazgecmem Emine Gök benim kanamali hamilelik donemim vardi coj sukur bitti doguma dahs cok var daha once Emine hanimda dogum yapanlardan aldigim yorumlar hep ayni o yuzden bende Emine Hanimi dusunuyorum
Meraba baya geçmiş ama konyaya yeni taşındım eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim hastanesini tavsiye ediyor siz hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verir misiniz acaba ?teşekkür ederim şuan meram eğitim ve arştırmaya geçti doktorum oraya gidiyorum.Çok iyi biri olarak görünüyor
Jule esen gercekten hic tavsiye etmiyorummm..gidin baska doktor bulun..dinlemiyo..en onemlisi hastasini rahatlatmayi bilmiyor..Meraba baya geçmiş ama konyaya yeni taşındım eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim hastanesini tavsiye ediyor siz hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verir misiniz acaba ?
Aynen katiliyorum tam bi fiyasko!Jule esen gercekten hic tavsiye etmiyorummm..gidin baska doktor bulun..dinlemiyo..en onemlisi hastasini rahatlatmayi bilmiyor..