Konyada dış mekan çekim yapılabilecek yer için yardım. Çok zor ya :(

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kızlar Konyada pek fazla bilinen bir şey değil aslında dış mekan çekim. Fotoğrafçı 25 TL istedi fazladan sadece :) Yalnız sorunumuz mekan. Çok büyük ve ünlü bir otelin bahçesini kullanmak istedik bir saatliğine. Daha önce böyle bir talep gelmedi dediler. Telefonumu alıp tekrar aradılar. Aman Allahım 100 Euro fiyat istediler bir saat çekim için bizden. Konyada yaşayan, Konyayı bilen arkadaşlarım lütfen yardımcı olun. Dış mekan fotoğraf çekimi için nereyi tavsiye edersiniz?

tatlım bende dış mekan çekimi istiyorum.. fotografcılara henüz sormadım..ama onların bunu ayarlaması gerekmiyo mu :S 25 tl fotoğraf basımı istediler..hangi fotoğrafcı??

bunu fotoğrafcının ayarlaması lazım bence yada size fikir vermeleri lazım ama sanırım anlaştıgınız yer daha önce dış mekan çekimi yapmamıs

ama mekan olarak dersen tramvay var konyada istasyonda fln cektirebilirsiniz izin alıp ben cok seviyorum istasyondaki fotoları

iyide benim bi takıntım var..istasyond tramwayda ben gelinlikle ordan oraya gitcem millette bana bakcak :D:D:D:D bu özellikle konyada cok abes bişi :D:D:D

iyide benim bi takıntım var..istasyond tramwayda ben gelinlikle ordan oraya gitcem millette bana bakcak :D:D:D:D bu özellikle konyada cok abes bişi :D:D:D

e dış mekan istemiceksin o zaman :1: benim yol ortasında bile fotolarım var karsıdan karsya gecerken gelinlikle kaydirigubbakcemile3
biraz cesur olmalısın yoksa evinizin bahcesine razı olacaksın:1:

dış çekim için normal toplam ücretinden sadece 25TL dha fazlamı istedi. Sanırım bu fotoğrafçı piyasayı bilmiyorkaydirigubbakcemile3 bende meram diyecektim. hem yanlış hatırlamıosam göl gibi bişey vardı orda deniz bisikletleri, kayık fln dimi? hemde yeşillik. Ama istasyonda olabilir nostaljik olrdu:) Aslında düşününce bak sende düşün ne güzel oluo:) günebakan yada ayçiçeği artık her nedersen? Onun tarlasına gittiğinizi, sarı sarı ayçiçekleri arasında beyaz gelinliğinle fotoğraflarının olduğunu. hem doğal hem değişik hemde güzel olrdu bence

mrb canım bende konyalıyım önce hangi fotografçı istedi onu sorabilirmiyim konyada nadirdir güzel çekim yapan yer ayrıca yer olarak selahattin eyyübi tepesi var alt kısmı yalnız orda ufak bi göl gibi bişi var yeşillileri çok güzel köprü var yukarda eger güzel bi çekim olursa ordan çok güzel resimler çıkar:asigim:

canım ben geçen yıl stüdyo beta'ya sormuştum
bana 2000 tl fiyat çıkarmışlardı
dedeman otelin suitini ve bahçesini 2 saatliğine kiralıyorlarmış
bize çok pahalı geldi yaptırmadık
sonra Çankayayla anlaştık orda albüm yaptırdık stüdyo çekimleri ama hepsi çok doğal ve samimi pozlardı çoğu pozu kafamızdan bulduk kendimiz yönlendirdik herkes çok beğeniyor albümümüzü

ben de trbazonda dış mekan yaptırcaktım. mekanda çok burda. fakan çekimler çok profosyonel gelmedi bana. onun yerine güzel bi stüdyoya gidicem nişanda çektirmiştim. dış mekan yapılan yerlere de fotoğraf makinemizi alıp gidicez. kendimiz çekicez.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede konyada çok abes karşılanır
ARRRRROOOOVVVV YER BULAMAMIŞLAR BURDA ÇEKTİRİYORLAR
KUMA BAŞIMIZA TAŞ YAĞACAK derler :roflol::roflol::roflol:
bende evlendiğimde buranın yabanmcısıydım
fotoğrafçımızda öyle şeyler burda yaygın değil bulamzsınız dediler
bizde stüdyoya razı olduk belki şimdi vardır aradan 4 sene geçti... bilemem canım

Bence sen oteldekilerle bir daha görüş, fiyatı indireceklerini düşünüyorum. Sonuçta bu olay henüz Konya'da popüler olmayan bir şey ve sen bir nevi reklamlarını yapacaksın, fotoğrafçı olarak foto stüdyolarıyla değil de Konya'da yerel bir gazete ya da dergi ajansı varsa onlarla görüşebilirsin, çok daha profosyonel bir çekim yaparlar bence.

tatlım bende dış mekan çekimi istiyorum.. fotografcılara henüz sormadım..ama onların bunu ayarlaması gerekmiyo mu :S 25 tl fotoğraf basımı istediler..hangi fotoğrafcı??

Hayır canım daha önce böyle bir talep olmadığı için mekan bulşmakta sıkıntı oluyor haliyle. normal albüm vs. masraflarının yanında yalnızca fazladan 25 tl istedi. çektiği fotoğraflarada baktım çok profesyoneller. Albüm çalışmalarıda çok iyi ve verdikleri çok cazip. Fiyatıda bir çok yere göre uygun. ilgilenirsen yerini söyleyebilirim kaydirigubbakcemile2

Hayır canım daha önce böyle bir talep olmadığı için mekan bulşmakta sıkıntı oluyor haliyle. normal albüm vs. masraflarının yanında yalnızca fazladan 25 tl istedi. çektiği fotoğraflarada baktım çok profesyoneller. Albüm çalışmalarıda çok iyi ve verdikleri çok cazip. Fiyatıda bir çok yere göre uygun. ilgilenirsen yerini söyleyebilirim kaydirigubbakcemile2

hımm ..sölersen sevinirim canım (:

Back