• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konyada burun estetigi

reyyan84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
239
13
68
34
Kizlar selam. Konyada dr muhammet kayapinara burun ameliyati olan var mi.varsa tecrubelerini paylasabilir mi?

Son düzenleme:
Geç olmuş biraz ama tavsiye ederim bilinçli bir Dr memnun kalırsınız diye düşünüyorum yaotımadıysanız hala :)

Cok tskler. Ben alin germe ameliyati olmak istiyorum ama doktor konusunda cok kararsizim. Rinoplasti tam olarak ne oluyor.?

Bide ne kadar odediniz? Fiyat araliklari ney? Tecrubeli bi doktormu. Simdiden tskler

Bide ne kadar odediniz? Fiyat araliklari ney? Tecrubeli bi doktormu. Simdiden tskler
Burun estetiği... Ben ameliyat oldugum dönemde devletteydi ücret konusu farklıydı o yuzden... Alın germe konusunda nasıl bilmiyorum ama görüşmende fayda var canım cunku yapamayacağı seye kalkışlmaz... Yada sana yakışmayacak seyi sen istesen de yapmaz anlatır... Oyüzden bence mutlaka bir danış

Cok tskler. Kendisine email yazdim. Cevab gelmedi. Yurtdisindan gelecigim icin fiyati ve ne kadar kalmam gerektigini ogrenmem lazim gitmeden. Insallah dediginiz kadar iyi bi doktordur.

Cok tskler. Kendisine email yazdim. Cevab gelmedi. Yurtdisindan gelecigim icin fiyati ve ne kadar kalmam gerektigini ogrenmem lazim gitmeden. Insallah dediginiz kadar iyi bi doktordur.
Dediğim gibi alın germe konusunda nasıl bilmiyorum ama görüştüğünüzde size yardımcı olacaktır...

Cok tskler verdiginiz bilgiler icin. Diger iki arkadasiniz ne ameliyati olmustu acaba.??

Back