Saç Kesim Şekilleri konya'da breazilya fönü yaptıran varmı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
selam bende sizin gibi bir süre aradım birkaç yerin yaptığını öğrendim.arkadaşlarımında yardımıyla bu işi en iyi şekilde uygulayan birkuaför aradık sonunda istasyon caddesinde stil kuaför diye bir kuaförde yapıldıgını duyduk adam önce eşinin saçında uyguladığını söyledi eşinin sacıda röfleeli bir sactı arkadaşlarla hepimiz tek tek inceledik insan yapılan işi görünce daha iyi ikna oluyor bizde yaptırmaya karar verdik 3 ay oldu yaptıralı hala saçlarım cok iyi durumda tavsiye ederimbu arada özellikle benim sacım röflelerden cok yıpranmıştı bayagı iyi oldu kendimi aratık daha mutlu hissediyorum verdiğim paraya degdi doğrusu.

Bende bugün yaptırdım. stil kuaföre arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim.Pazartesi gününü merakla bekliyorum şimdilik harika görünüyor.3gün sonra yıkanınca son halini göreceğim.Sonucu yazarımmmmmmm.

Son düzenleme:

nihayet bugün saçlarım yıkandı üç gün beklemek çok uzun geldi saçlarımın dalgası tam acılmadı tam bir düzleştirme işlemi diil arkadaşlar.... ama röfleden oryalden yıpranmış saçlarım sağlığına kavuştu pırılpırıl oldu telleri kalınlaştı bayagı ellerimle değince hissediyorum düzleştirme diilde bakım için düşünen arkadaşlara tavsiye ederim... süper bişeyyyyy

bende brezilya fönü yaptırmayı düşünüyordum.ancak fiyatlar bana fahiş geliyordu.
bir kaç gün önce bizim evin yakınına bir kuaför açıldı.ismi by ceri saç tasarım merkezi .camda brezilya fönü yaptıklarına dair bir yazı vardı.gittim sordum .öncelikli olarak brezilya fönü uygulamak için bu salonu açtıklarını söylediler.fiyatını duyunca şok oldum 190 tl ye yapıyorlarmış.kullandıkları ürünüde araştırdım sağlık bakanlığı onaylı.en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum

slm kızlar bende düşünüyorum yaptırma özelliklede düzlerştirmek için ama bişi sorcam saçlarımız uzadıkları dipleri yine kıvırcık olmuycakmı( ozman daha kötü bir görüntü olmazmı???

kizlar benim saclarim kivircik, bunu yaptirsam nekadar zaman saclarim duz olur. Sizde etkisi nekadar surdu ve saciniz kivircik miydi ?
Bu yaz Turkiyeye gittigimde bende yaptirmayi dusunuyorum..

seda ve asya! burnuma çok pis reklam kokuları geliyo sizden.. bu kadarda belli edilmezki yaaa..

Konya by ceri kuaföründe brezilya fönü yaptırdım 200 tl bayıldım,güya memnuniyetsizlik durumunda para iadeliydi,berbat oldu,2 ay dayanmadan bozuldu,kullandığı ürünü çok övmüştü güvendim pişmanım paramı çöpe attım resmen.yaptığı işin arkasında durmak bir yana kullanıcı hatası dedi çıktı dalga geçer gibi.sonradan konuştuğum bir çalışanları ürünü onlara temin eden firma tatiller vb.promosyonlarla bu ürünü tutundurduğunu anlattı yani sonuç fiyasko.daha iyi bir kuaför buldum, ona yaptırdım çok memnunum fix yada mix adlı ürünü kullanan kuaför bulun arkadaşlar yoksa paranız çöpe gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…