• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da bir kadın kendisine tecavüz etmek isteyen şahsı öldürdü

bakanın bu cümleyi söylediğini kulaklarınla duydun mu? o konuşmadan nasıl 1 kereden bişey olmaz cümlesini uydurabiliyorsunuz hayret ve pes!!!

Hanımefendi şaka mı yapıyorsunuz? Ortalık ayağa kalktı, forumda defalarca bu konu tartışıldı, gündemi takip etmiyor musunuz?

Hanımefendi şaka mı yapıyorsunuz? Ortalık ayağa kalktı, forumda defalarca bu konu tartışıldı, gündemi takip etmiyor musunuz?
o bayan sıkı bir iktidar yanlısı olduğu için kesinlikle kabul etmiyor yanlışları.o yüzden kendinizi yormayın boşuna.

o bayan sıkı bir iktidar yanlısı olduğu için kesinlikle kabul etmiyor yanlışları.o yüzden kendinizi yormayın boşuna.
Ne alaka siz o videodan bakanın bu cümlesini gösterin bana .. Sizde sıkı bir iktidar düşmansınız ona bakarsanız her konuda sataşıyorsunuz . Bekliyorum bakanın o cümlesinin geçtiği videoyu ..

Ortalığın ayağa kalkmasını sormuyorum bana o cümlenin geçtiği videoyu gösterir misin. Bakan tecavüz için 1 kereden bisey olmaz dedi mi ?

Haber içeriği eski Aile bakanı mı, Tecavüz girişimi mi?

Gece yarısından sonra ani zam baskını gibi sitede toplu katliamlar yaşanmaya başladı da bilginiz olsun istedim.

Back
X