• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da ağda salonu

elifel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
18
0
286
41
Konya
kısslar ben konyaya yeni taşındım.konyayıda çok fazla bilmiyorum.benim sorunum şu...izmirdeyken ağdacım vardı sürekli ona gidiyordum. 10 dk da sağolsun temizliyordu kızcağız.konyada güvenilir işinin ehli ve en önemlisi hijyenik ağda yapan nereler var ......kızlar ne olur yardım edin...acele kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile

ya kızlar gerçekten kimse yokmu konyada ağda konusunda bana yardımcı olabilecek?
1 haftadır cevap bekliyorum ama cevap veren yok.kendim evde yapayım dedim beceremedim acısına dayanamadım ve heryeri mahvettim...
ne yapıyım sizce kapısında sir ağda yazan gördüğüm ilkkuaföre gireyim mi?bilmiyorumkismile

canım ihsaniye mahallesinde sultan kuaför var hem güvenilir hemde çok temiz
barbaros ilköğretim yanı kime sorarsan ilkokulu sana tarif ederler kuaförde zaten hemen yanında

shadow69 canım çok teşekkür ederim.yarın gidecem.çok sağol inşallah memnun kalırım.

shadow69 canım çok sağol.tarif ettiğin yere ancak bugün gidebildim.çok güzel bi yer en önemlisi hijyenik bi yer.teşekkür ediyorum...

Back