F farahnihal pamuk kızımm tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2010 1.662 276 28 Ocak 2015 Konu Sahibi farahnihal #1 konya ile ilgili nerden alışveriş yapar hangi kuaföre gider hangi pazarını tercih edersiniz paylaşalım...o bir koyu konyalı :) haydi kızlar...
konya ile ilgili nerden alışveriş yapar hangi kuaföre gider hangi pazarını tercih edersiniz paylaşalım...o bir koyu konyalı :) haydi kızlar...
clara Şikâyetetmek ne haddimize,şükür olsun her hâlimize Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.472 16.318 41 18 Mart 2015 Konu Sahibi farahnihal #2 Bu da koyu bir Konyalı :) Hemşerilerimle tanışmak istiyorum ben de. Forumu daha çok okuyorum, fazla yazamadım bugüne kadar. Ben Binkonut-Real o taraflarda oturuyorum. Yakın oturan var mı?
Bu da koyu bir Konyalı :) Hemşerilerimle tanışmak istiyorum ben de. Forumu daha çok okuyorum, fazla yazamadım bugüne kadar. Ben Binkonut-Real o taraflarda oturuyorum. Yakın oturan var mı?
clara Şikâyetetmek ne haddimize,şükür olsun her hâlimize Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.472 16.318 41 24 Mart 2015 Konu Sahibi farahnihal #4 Nerdesiniz Elif hanım? :) 2. buluşmayı yapamamışsınız okuduğum kadarıyla :)