Konya

Eee gez dünyayı gör konyayı :) konya son yıllarda çok değişti Mevlana ve cevresi kentsel dönüşüme uğruyormuş yakında görcem bende merak ediyorum memleketimin yeni halini

Merhaba ben de baba tarıfından Konyalıyım . Beyşehirin Huğlu kasabası . belki beyşehir'i bilenler vardır diye yazmak istediim .

merhaba konyada yaşıyorum.3 yaşında oğlum için ne tür kurslar var..bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

eee! bi beyşehirli olarak ve Beyşehir gölünü demeden geçmeyeyim dedim En Büyük TÜRKİYE

konyaya daha önceden gelmiş gezmiş görmüştüm. oğlum üniversiteyi kazandığında tercih listemizde konya selçuk üniversitesinden birçok bölümü listemize aldık ve nasip olarak hadim meslek yüksek okulu harita kadastro bölümü çıktı. hadimi hiç bilmem. nasip olursa eylülün ikisinde oradayız. ne hikmetse konya olunca gönlüm rahat oldu. ama uzaklık çok fazla zira samsun hadim arası en kısa yoldan 758 km :KK43: çok uzak ya:KK43:

konyaya daha önceden gelmiş gezmiş görmüştüm. oğlum üniversiteyi kazandığında tercih listemizde konya selçuk üniversitesinden birçok bölümü listemize aldık ve nasip olarak hadim meslek yüksek okulu harita kadastro bölümü çıktı. hadimi hiç bilmem. nasip olursa eylülün ikisinde oradayız. ne hikmetse konya olunca gönlüm rahat oldu. ama uzaklık çok fazla zira samsun hadim arası en kısa yoldan 758 km :KK43: çok uzak ya:KK43:
Prenses naptınız oğlun yerleştimi hadime:)

Son düzenleme:
Fotoğraf0040.jpg
Fotoğraf0006.jpg
Fotoğraf0033.jpg
Fotoğraf0034.jpg
Fotoğraf0035.jpg
Fotoğraf0036.jpg
Fotoğraf0037.jpg
Fotoğraf0038.jpg
Fotoğraf0039.jpg

Sille deki kiliseden

Bende Konya lıyım ama Çorum da yaşıyorum Sille deki kiliseye ne zaman gıtsem hep tadilatta bir gezemedim :KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konyada Mevlana ya gitmeyi çok istiyorum resmi varmı acaba

X