- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
- Konu Sahibi yoygun0891
Olurmu canım estağfurullah elbette sorabilirsin ve yardımcı olabiliyorsam ne güzel:116:şimdi ben narkozdan kaç saat sonra uyanır onu bilemem çünki dediğim gibi bizimki 1 gece kaldı veterinerde yanındada değildik,ama sana doktorun söyler ki zaten bunu...birde evet narkozdan çıkınca zarar verebilir yarasına yani sargılı olacağı için yarası o sargı onu rahatsız edecek ve ondan kurtulmak isteyecek haliyle,kaşımayada çalışır...ama bu tür durumlarda eğer kedi kendine zarar veriyorsa boğazına birşey takıyolar oraya başını götürmesin diye tam ismini bilmiyorum bizimkinede takmamışlardı çünki bi yerlerine zarar verecek hali yoktu halsizdi hep yatıyordu...ama ben bir çok bu sebeple yada başka rahatsızlıklardan dolayı ameliyat edilen kedilerde gördüm böyle bi aparatın boğazına takıldığını..ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama tabiki en güzel ve yerinde bilgiyi sana dokturun verecektir
cok saol cnm ya allah arzı olsun senden aslında o baygınlıkdan uyanması konusunda tecrubelıyım ama narkozu yemedı daha benım kedımde ocak ayında evden kacdı gece bulduk gerı eve aldık ama bacagını kırmısdı sabahı sabah ettım hemen kostum veterınere onlarda sargıya aldılar alçı gıbı 1 bucuk ay bole klacak dedıler eve getırdım yarım saat sonra sapasağlam sargıyı ayagından cıkardı haydinnn bıdaha kos gotur hastaneye gene ıgne yaptılar tam bayılmıyor ama kendısıne gelmesıde uzun suruyor baya ıkıncı ıgneyıde yıyınce bu daha bı baygınlaştı eve getırdım baygınlıkdan cıkaramamadıda gece oldu gene cıkardı sabahın köründe gene hastane ama sımsıkı yapıyorlar nasıl becerıyorsa cıkarmayı onuda bır gece tutabıldım ertesi gun bı daha hastaneye bu sefer 4 cu olunca doktor bunuda cıkarırsa bacagı ıyıleşmez keserım dedı aldımı benı bı telaş kedımın bacagı gıdecek dıye dusundum dusundum yenı dogmus bebek kılotlu corabı aldım once sargısını yaptı kılotlu corabı gıydırdık bı daha sargıladı bıde ustune yenı dogan pantolunu buldum bıde onu gıydırdım hadı bakalım dedı doktor 2 ay sonra gorusuruz bunuda cıkarırsa pes edecem dedı ve 2 ay yavrum pantalonlu dolandı dusunkı ılk bır hafta bu yuruyemıyodu topraga gıdemıyodu yürümeye calısmasın dıye bıde ustune bebek bezı bagladım bır hafta çişinide ona yaptı ellerımle besledım doktor 2 ay kalacak dedı 2 ay sonrasında her bes gunde bır goturdum kontrolune daha degıl daha degıl dıyene kadar 1 ayda ole gectı 3 ay sonra ıyılestı yavrum cook şükürki o barideyı atlattık hayvancagız rahatladı derken bıde bu kızısma cıktı basıma ama ısde bunda caresız kaldım su anda ılacıma devam edıyorum 1 hafta oldu ılacda yenı tesır gosterdı sımdı gecelerı anca 5 defa uyanıyorum cıglıklarına yanına gıdıyorum ılgılenıyorum ama calısınca uykusuzluk benıde cok fena vuruyor doktorlarla gorustum bakalım kızısması gecsın bı dahası tekrar etmeden hemen goturecem yaptıracam amelıyatını ama benım yavrum okadar cok acı cektıkı kuzumua dayanamıyorum artık bıde dun netten ıyı ettımde baktım kısırlaştırma amleıyatı vıdeosuna sımdıden içim bi hos oldu cok canı yanacak amelıyat sonra onuda bılıyorum ama elden ne gelır ılerısı ıcın rahatlaması ıcın sart dua et nolur bızım ıcın senın kedınıde rabbım sana bagıslasın ınsanın cocugu gıbı oluverıyorlar keretalar vazgecılmezımız oluyorlar... istersen hanı guvenırım dersen facemın adresıne eklıyebılırsın kızımın resımlerı var ıstersen özelden emsaj at facemın adresını vereyım sana varlıgın daim olsun cok saol