KONYA SELÇUKLU TIP TÜP BEBEK MERKEZİ

BEYAZGULL

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
827
770
303
Merhaba arkadaşlar,
Selçuk üniversitesi tıp fakültesinde tüp bebek yaptıranlar var mıdır işleyiş ve süreç nasıl gidiyor.
ücretleri nedir. Memnun olan var mı? Yardımcı olmanızı rica ediyorum sizlerden.

Merhaba,
Araştırmalarınız sonuç buldu mu? Bende Selçuklu tıp ın tüp bebek merkezini araştırıyorum. Siz başladınız mı tedaviye?

Merhaba ben konya sehir hastanesinde yapardım memnun kaldım düşünebilirsiniz belki

Merhaba,
Araştırmalarınız sonuç buldu mu? Bende Selçuklu tıp ın tüp bebek merkezini araştırıyorum. Siz başladınız mı tedaviye?
Merhaba ben bugün başladım tedaviye Allah hayırla sonuclandirsin inşallah. Hiç bir bilgi bulamadım artık Bismillah deyip başladım.

Hangi doktor ile başladınız? Masraf ve süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bu benim 4. Tup bebeğim olacağı için inanın fiyat konusunda sormadan başladım strese girmek istemedim. Raporlu ilaçları 5500 tl verdim sadece. Tup bebek ücretini zamanla öğreneceğim artık. Doktora gelince asistan doktor var o kontrol ediyor ve hocaya danisiyor öyle ilerliyoruz. Her aşamada bilgilendiriyorlar. Maddi yönden çok iyi olmadığım için mecburum acikcasi

İlk asilamami Ankara'da oldum iğne ile yumurta büyütüldü ve tuttu ilkte sekiz yaşında oğlum var ikinci asilamami Selçuklu tıpta oldum özel para verdim doktora klomen başladı ancak kimyasal oldu ucuncuyude tekrar ord oldum femara başladı çok zor büyüdü yumurtam oda olmadı vs bugün kanama ile gittim zaten adet olmuşum . Bana diyolar ki en başta ben sordum iğne ye kim karar veriyo ben iğne istiyorum diye bana dedilerki hoca karar veriyo ok dedim her denileni yaptım . Sonra bana bugün diyoki burda üçüncü asilamami istersin tüp bebek mi dedimki buna benmi karar veriyorum bugüne kadar sormadiniz bişi üçüncüde iğneyle buyuturuz onda başarı oranı daha yüksek diyo e o zaman siz beni haplarla denediniz dedim o zaman kararı doktor verirken şimdi neden bana soruyorsunuz ben ne bilim hangisine uygun vücudum dedim hoca netlestirince arayın beni dedi diye aramadilar hocayı bende bastım çıktım . Anlayacağınız hiçbir bilgi vermiyolar ben sabahtan öğlene kdr hocanın ağzından çıkacak bugün git yarın gel haberini hemşire yada ebe aracılığıyla alıyorum bekliyorum yüzünü görmek mümkün değil kobay olarak kullanildim şimdiye ilk iğne yapsalar belki beş altı aylık hamileydim hakkımı helal etmiyorum şikayetinde yapicam asla ama asla vaktinizi harcamayın az uz da para vermedim çatlatma ignelerine haplara asilamalara hep para verdim sperm testlerine vs paramla rezillik bu olsa gerek aslaaaaa tavsiyem değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…