• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya şehir hastanesinde HSG

muallaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
80
36
3
31
Merhabalar
Sehir hastanesinde Hsg cektiren varsa bilgi verebilir mi. Aneztezisiz oluyormus ağrılı olur mu ? Özelde mi çektirsem kararsızım :(

Cektirdiniz mi bende korkumdan gitmedim
Henüz çektirmedim. 24 şubata gün verdiler. Burada yazılanlardan okuduğum kadarıyla çok da ağrılı bir işlem değilmiş. Hatta benimle aynı hastanede çektirecek birinin yazısını okumuştum beni cesaretlendirdi baya. Bulabilirsem gönderiyim size. Bir de devlet hastanesinde çektirecekseniz randevu almanızı öneririm çünkü 1 ya da 2 ay sonrasına randevu veriyorlar.

Konya hsg (rahim filmi)sehir hastanesi​

Bu şekilde aratırsanız cıkıyor. Beni cesaretlendirdi acıksası. Özel hastanelere de o kadar para vermeye değmez bu tedaviler ile ilgili dönem maddi yönden yeterince zorlayıcı zaten.

şimdi değil ama iki sene öncesinde çektirmiştim. ağrılı bir işlemmi bana göre dayanılmayacak bir ağrısı yok 15 saniye bi ağrı baskı hissediyorsunuz hepsi o kadar. işlem bittikten sonra da hafif adet sancısı gibi ağrım oldu sadece oda çok hafifti

Bu şekilde aratırsanız cıkıyor. Beni cesaretlendirdi acıksası. Özel hastanelere de o kadar para vermeye değmez bu tedaviler ile ilgili dönem maddi yönden yeterince zorlayıcı zaten.
Ya bende görmüştüm o yazıyı ama hem kişiden kişiye değişiyormus acı tıkanıklık vs varsa, birde bana verilen tarih adetten 10 gün önceye denk geliyordu riske atamadim

Merhabalar
Sehir hastanesinde Hsg cektiren varsa bilgi verebilir mi. Aneztezisiz oluyormus ağrılı olur mu ? Özelde mi çektirsem kararsızım :(
Biraz keyfine ve bütcene de bağlı bir durum ama gerçekten anestezi almaya değecek bir çekim değil. Bende Konya Şehir Hastanesinde çekildim. 1 dk şiddetli adet ağrısı oluyor geçiyor.

Ben her ay adet ağrısı cektiğim için alışkınım:) Teşekkürler cevap için. Sonrasında gebelik oldu mu peki ?

Back