Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Henüz çektirmedim. 24 şubata gün verdiler. Burada yazılanlardan okuduğum kadarıyla çok da ağrılı bir işlem değilmiş. Hatta benimle aynı hastanede çektirecek birinin yazısını okumuştum beni cesaretlendirdi baya. Bulabilirsem gönderiyim size. Bir de devlet hastanesinde çektirecekseniz randevu almanızı öneririm çünkü 1 ya da 2 ay sonrasına randevu veriyorlar.
Bu şekilde aratırsanız cıkıyor. Beni cesaretlendirdi acıksası. Özel hastanelere de o kadar para vermeye değmez bu tedaviler ile ilgili dönem maddi yönden yeterince zorlayıcı zaten.
şimdi değil ama iki sene öncesinde çektirmiştim. ağrılı bir işlemmi bana göre dayanılmayacak bir ağrısı yok 15 saniye bi ağrı baskı hissediyorsunuz hepsi o kadar. işlem bittikten sonra da hafif adet sancısı gibi ağrım oldu sadece oda çok hafifti
Bu şekilde aratırsanız cıkıyor. Beni cesaretlendirdi acıksası. Özel hastanelere de o kadar para vermeye değmez bu tedaviler ile ilgili dönem maddi yönden yeterince zorlayıcı zaten.
Ya bende görmüştüm o yazıyı ama hem kişiden kişiye değişiyormus acı tıkanıklık vs varsa, birde bana verilen tarih adetten 10 gün önceye denk geliyordu riske atamadim
Biraz keyfine ve bütcene de bağlı bir durum ama gerçekten anestezi almaya değecek bir çekim değil. Bende Konya Şehir Hastanesinde çekildim. 1 dk şiddetli adet ağrısı oluyor geçiyor.