• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Sallandı

cok büyük gecmis olsun , insaallah cenabi Allah büyügünü göstermez......

Konya'da 4.5 büyüklüğünde orta şiddette deprem meydana geldi. Depremin Sille'de iki evin yıkılmasına neden olduğu belirtilirken, çok sayıda vatandaş hastanelere başvurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Saat 21.29'da kaydedilen depremin merkez üssünün Selçuklu ilçesine bağlı Sille köyü olduğu belirlendi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezindeki iki binanın yıkıldığı, bölgeye sivil savunma, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Sarsıntı nedeniyle fenalık geçiren çok sayıda vatandaşın il merkezi ve Selçuklu'daki hastanelere başvurduğu öğrenildi.

EMNıYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Yaşanan depremin ardından bir açıklama yapan Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, bölgeye çok sayıda polis ekibinin gönderildiğini ve ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybının olmadığını söyledi.

DEPREM SENSÖRLERı ÇALIŞTI

Bu arada deprem nedeniyle sensörler çalışınca il genelinde 10 dakika süreyle elektrikler kesildi. Sarsıntının paniğiyle çok sayıda vatandaş sokaklara döküldü.

evet canım öyle oldu artçı olurmu bir daha bilmem ama
rabbim korudu mübarek akşam

:gitme:

Arkadaşlar valla tam şu sel felaketlerini düşünüp allah korusun diyordum, baktım sallanmaya başlamış. Evde tektim. Kanepenin altına girdim.. :( :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: Sonra sonraaa sey oldu, gözlerimi açtım, saarsıntı bitti. gittim gittim geldim

Şoka girdim. Hala şoktayım, başım döndü düştüm titremeye başladım telefonu alıp siteden cıktım nasıl çığlıklar atıyorlardı yaaaa cok kötüydüüü :(

zor zamanlardan geçiyoruz, bir taraftan sel felaketi bir taraftan böyle afet haberleri. hayırlara çıkalım inşallah. geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun
bir tarafta sel felaketi
bir tarafta deprem haberi
allah yardımcımız olsun
bu mubarek günlerde allah
beterinden korusun:Saruboceq:

allah allahh olmaz olmaz denilen,deprem olma olasılığı yüzde birlik dilimlere bile giremeyen konyada deprem oldu haaa....büyük geçmiş olsun hadi biz alışkınız ayda bir en az sallanmaya bazen gün geliyor günde 5-6 kere sallanıyoruz..bazen 2 ay yoklamıyor..sizler bilmeyenler yaşamayanlar gerçekten çok büyük paniktesinizdir şuan ..gerçi bilipte daha tecrubeli olmak ayrı zooorr hiç bilmemek ayrı bir zor..eskiden deprem korkusuna konyayamı yerleşsek konuşmaları geçerdi..o tabuyuda yıkmış olduk böylece desenize...doğal afet işte bilemiyorsun önleyemiyorsun kaçamıyorsun...alnımızda yazıyorsa heryerde bulur insanı...tekrardan geçmiş olsun çok sakin olun panik yapmayın lütfen zor zamanlar yaşarsınız bir müddet sizleri çok iyi anlıyorum ben izmirli olarak 4 gece sokakta yattığımı bilirim kaldı ki düzceliler , gölcüklüler ,erzincanlılar ,dinarlılar ne yapsın...insanın başına gelebilecek en ama en kötü şeylerin başlarında geliyor benim için...allah herkese yardım etsin...

Çok geçmiş olsun,Allah daha büyük felaketlerden korusun.Biz de 2 sene önce şiddetli bir şekilde sarsılmıştık zelzeleyi,korkudan uyumak bile istemiyordum.

anam hem de sillede..:bbo: benim memleket.. sille ve deprem.. noluyo yaa.. tarihi sit alanında senelerdir çivi çakılmayan evler iyice gitmiştir şimdi.. geçmiş olsun hemşolar.

Allah beterinden saklasın birdaha kimseye yaşatmasın...türkiye kaç gündür çok kötü durumda :( bi yanda sel bi yanda deprem bide akşam zonguldak maden ocağında göçük olmuş...
depremde neyseki can kaybı yaşanmadı...ama panikle hastanede camdan atlayan olmuş...yaralanmış....
sel felaketi ve göçükde ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin....

Ailemle en sonunda görüştüm şükür bişey yok..Konya'nın sallanmasına çok şaşırdım çünkü depremin en az olduğu,fay hatlarının hemen hemen hiç olmadığı bir yerdir..

Bir an haberlerde son dakika haberi olarak duyunca nefesimin kesildiğini hissetim ama şükürler olsun ki can kaybı falan yok..:Saruboceq:Yada daha büyük şiddette olmamasına sevinmeliyim..a.s

Memleketimin her insanına geçmiş olsun diyor Allah beterinden saklasın diyorum..:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun hepimize .. şükür ki birşey olmadı ..arçı deprem filan gelmez sanırım tekrar sabaha kadar uyku yok gibi görünüyo..

Back