- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
Arkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyım
insanları genel olarak nasıl Konya nın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikrimi yazmaya korkuyorumArkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın
![]()
Merkeze mi taşınacaksınızArkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın
![]()
Merkeze mi taşınacaksınız
Merkeze mi taşınacaksınız![]()
Selçukluya taşınacağızMerkeze mi taşınacaksınız![]()
Konya çok temiz oldukça temiz bı şehir yerde çöp bulamazsınız.kisin sögük yazın sıcak ve kurak yaz akşamları serin rahat rahat uyursun.lakin rahat olayı gittiğiniz yere bağlı mesela Ereğli ilçesi daha demokrat daha yaşanılır.onun dışında ise çok abartı olmadığınız sürece sıkıntı olmaz.benim memleketim EreğliArkadaşlar Konyaya taşınma gibi bir durumumuz var açıkçası biraz rahat bir insanım sizce zorlanırmıyıminsanları genel olarak nasıl Konya nın
![]()
Ben diyeyim hemen.
Şehir çok güzel.
Ama kafalar 1 milyon.
Ben rahat yaşayayım oh mis kafasındaysan olmaz o is.
Selçuklu ya taşınacağız doğma büyüme Tekirdağlıyız diyim gerisini siz anlanyınKonya çok temiz oldukça temiz bı şehir yerde çöp bulamazsınız.kisin sögük yazın sıcak ve kurak yaz akşamları serin rahat rahat uyursun.lakin rahat olayı gittiğiniz yere bağlı mesela Ereğli ilçesi daha demokrat daha yaşanılır.onun dışında ise çok abartı olmadığınız sürece sıkıntı olmaz.benim memleketim EreğliEreğli ler sevecen ve yardımsever. konya merkez daha tutucu daha kapalı kutu içkinin en çok tüketilen yeri ama gizli
![]()
Şehir olarak çok güzel bi yer, insanları eskiye nazaran daha kendi halinde diyebilirim.Selçukluya taşınacağız
Fikrimi yazmaya korkuyorum
Şehir olarak çok güzel bi yer, insanları eskiye nazaran daha kendi halinde diyebilirim.
Tesettürlüyüm alanyaya gittim ucube görmüş gibi Baktılar bu durumda alanyalılar da mı yobaz oluyorYobaz der dayagimi yer, cilemi cekerim
AyhTesettürlüyüm alanyaya gittim ucube görmüş gibi Baktılar bu durumda alanyalılar da mı yobaz oluyor
Geri bisey mi salliyim napiim?