Konya meme büyütme

Merhaba ben şehir hastanesinde Tuğba hocaya oldum bugün 3.günüm nagor marka kullandı microtexture yüzey

Bende kas üstü yaptırdım 1 hafta oldu dikişlerim de sızlama gibi bir acı var yarın kontrole gideceğim bir de dikişinizin üstünde bant var mı

Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım

Benimde kas üstü yapıldı , başka bir yorumlarda 2 defa ameliyat olduğunuzu gördüm neden acaba

Benimde kas üstü yapıldı , başka bir yorumlarda 2 defa ameliyat olduğunuzu gördüm neden acaba
Sol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün oldu
Ameliyat esnasın da Kas’ım kesilmiş az o Yüzden oldu dedi yarın soracağım neden böyle diye hala

Alala neden öyle olur ki ben de o tarz şeyler olmuyor

Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anla
Kontrol e gittiğin de sor olmadı bende de var hala dikiş üstünde bant

Vücuda yıllar sonra bir ağırlık gelince vücutta şaşırdı herhalde ondan tansiyonum düşüyor :))))))

Sol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün oldu
Ameliyat esnasın da Kas’ım kesilmiş az o Yüzden oldu dedi yarın soracağım neden böyle diye hala
Direnin çıksa çok rahatlarsın psikolojik olarak bile bir rahatlık geliiir umarım bir an önce çıkarırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…