Konya kadın doğum hastanesi

pcossendromu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
106
22
13
25
Arkadaşlar merhaba gebeliğim için kadın doğum arayışı içindeyim Konya’da en iyi kadın doğum doktoru yazabilir misiniz

Merhaba bende Konya'da kadın doğum doktoru tavsiye arıyorum tercihim önce devlet sonra özel bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏼 şu anda benim bildiklerim devlette mevlüt okay bey, Bülent şimşek, elmas hanım özelde herkesin bildiği Hikmet bey, rengin hanım, Nil hanım, Zehra hanım,bahar hanım ama 45-50 binden başlıyor doğum fiyatları o yüzden devlet hastanesi doktorlarından ve ebelerinden isim tavsiyesi verebilir misiniz?

şehir hastanesınde Tuğçe hanımı tercih edebilirsiniz yakın arkadaşım 2 doğumunu da kendısınde yaptı çok rahattı .

Bülent Şimşek de en çok övülenler arasında

Ben bi beta baktırmak için bir de dün keseyi görmek için Bahar Özdemire gittim çok tatlı bir hoca herşeyi güzelce sakince açıklıyor çok memnunum aslında ama hem evime yakın olması nedeniyle hem de devlet hastanesi olduğu için ali kemal berivanlıda bir doktor düşünüyorum bildiğiniz iyi bir hoca var mı?

Ben bi beta baktırmak için bir de dün keseyi görmek için Bahar Özdemire gittim çok tatlı bir hoca herşeyi güzelce sakince açıklıyor çok memnunum aslında ama hem evime yakın olması nedeniyle hem de devlet hastanesi olduğu için ali kemal berivanlıda bir doktor düşünüyorum bildiğiniz iyi bir hoca var mı?
Arif caner Erdoğan ilgili deneyimli bir doktor benim tedavimi sürdürmekte şuanda

Arif caner Erdoğan ilgili deneyimli bir doktor benim tedavimi sürdürmekte şuanda

Teşekkürler, açıklama yapıyor mu peki doktorun odasına girdiğimde bi mallık geliyor bana soracağım soruları falan unutuyorum o nedenle doktorun kendisinin açıklaması çok önemli benim için 🫠

Back
X