• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KONYA İĞNELİ EPİLASYON ÖNERİSİ

gulcekdsom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
7
0
1
25
Hepinize Merhaba
Ben Konya'da iğneli epilasyonun ehli bir yer arıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?
PCOS hastasıyım, bir kaç yer araştırdım ama emin değilim lütfen bilgilendirin beni.
Önerilerinize açığım...

Not : İnci ve Günışığı güzellik salonları hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuylerimden kurtulmak için 2 yer degistirirek lazere gittim, özelikle lüks yer olan Aris konya vip ama hiç bir faydasını göremedim aksine daha çok cogaltti sırtım yüzüm kollarım bakılmayacak durumdaydı .. Artık psikolojim bozulmuştu daha sonra igneli epilasyon yaptırmaya karar verdim ve gulbanu güzellik salonunun sahibi semiha abla ile tanıştım. Kisa surede Kıllarımdan eser kalmadı hepsini bitirdi. Önceleri kıllarımdan kurtulamayacağimı düşünürken semiha abla sayesinde hepsi bitti ayrıca dakikasını Konyada en uygun fiyata yapan kendisidir. Şiddetle tavsiye ediyorum. Yeri İstanbul caddesi salimsağişhanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tartışmalar dışında konyada memnun kaldığınız lazer merkezi var mı? Günışığını da inci yi de düşünmem belli ki reklam amaçlı sahte hesaplar tarafından yazılmış ikisi de. Başka önerisi olan var mı?

Back