ben yaklaşık iki yıl önce başladım yüzüm için alexsandrayt lazer cihazıydı kalın tüylerim incelirken ince tüyler koyulaştı ve çoğaldı zaferde bir mrk. gidiyordum değiştirmeyi düşünüyorum dermia ya gidip de memnun olan var mı dermia daki dr beyle görüştüm ama yinede güvenemiyorum 2 yılım ve bir sürü param boşa gidince...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon konya dermia laser merkezine gidenler
- Konu Sahibi mirage9_2
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tatlım dermia degilde naturel güzellik salonu var zaferde oraya git.
Ama farabi hastanesini tavsiye ederim fiyatı biraz pahali ama etkisini ilk gittiğin seansta göreceksin.
teşekkürler farabide hangi cihaz var biliyormusunuz.
teşekkürler farabide hangi cihaz var biliyormusunuz.
adini tam olarak hatirmaliyorm ama tarif edince belki bilirsin.
Lazer atışını gönderen kısmına yuvarlak biçimde senin cildine uygun mercek olarak plastik bişey takıp onla atış yapıyorlar.Tam ucuna oturyo adını unuttum malesef.
farabide alexandre ve diod cihazları var
ama ben doktoruna ısınamadığım için devam etmedim,
Doktora niye ısnmadın canım???...bilmiyorumkismile
adini tam olarak hatirmaliyorm ama tarif edince belki bilirsin.
Lazer atışını gönderen kısmına yuvarlak biçimde senin cildine uygun mercek olarak plastik bişey takıp onla atış yapıyorlar.Tam ucuna oturyo adını unuttum malesef.
Fİyatları hakkında bilgin warmı canım..:uhm:
farabide alexandre ve diod cihazları var
ama ben doktoruna ısınamadığım için devam etmedim,
Canım niye ısınmadın bide fiyatları nasıl?:uhm:
ama kızlar lazeri ince tüylere (yani yüze) göstermek çok tehlikeli. kalınları inceltirken inceleri de kalınlaştırıyor, evet. çok koyu kıl kökü değilse (kolaltı ve genital gibi) lazerin de çaresi bir yere kadar.
mirage9_2 yüüzndeki kalınlaşan kıllar için kesinlikle iğneliyi tavsiye ederim zaferde form güzellik açıldı birkaç ay önce. şatoform apartmanında (dr rabia nın üstü) orada Halide hanım var. onu mutlaka deneyin, ondan başkasını asla kabul etmeyin tecrübe ettim, bıyıklarımdan kurtuldum opuyorumnanaktan
mirage9_2 yüüzndeki kalınlaşan kıllar için kesinlikle iğneliyi tavsiye ederim zaferde form güzellik açıldı birkaç ay önce. şatoform apartmanında (dr rabia nın üstü) orada Halide hanım var. onu mutlaka deneyin, ondan başkasını asla kabul etmeyin tecrübe ettim, bıyıklarımdan kurtuldum opuyorumnanaktan
farabiye gittim doktor hanımla tanışıyım, ortamı görüyüm diye,
çünkü genital bölgemide yaptıracaktım, yapacak kişiye de güvenip ısınmam gerek, ortamı beğenmem gerek,
küçük bir odada yapılıyor lazer epilasyon bir yatak, masa ve cihazlar var,
odanın kapısını açınca direk danışmayla karşı karşıyasınız, perdelerle yatağın etrafını kapatmışlar, kapıyı kilitliyor bayan epilasyon yaparken , neyse ben gittiğimde birine lazer yapıyormuş, benide aldı içeri, kadın perdenin arkasında, ortam sıcak ve havasız, yapan kişide bir havalar sormayın, diodla alexin farkı nedir dedim bilmiyorum çünkü bana internetten araştırsaydın buraya gelinceye kadar dedi,sevmedim yani, ısınamadım kadına,
Bu anlamda bsk hastanesini tavsiye ederim,2.katta lazer salonu bölümü var, o bölüme sadece doktor giriyor şifreli kapılar sonra o salonda yine 3 tane ayrı ayrı oda var ,güvenli, temiz, klimalı, uzman kişide çok konuşkan nilüfer hanım tavsiye ederim,
çünkü genital bölgemide yaptıracaktım, yapacak kişiye de güvenip ısınmam gerek, ortamı beğenmem gerek,
küçük bir odada yapılıyor lazer epilasyon bir yatak, masa ve cihazlar var,
odanın kapısını açınca direk danışmayla karşı karşıyasınız, perdelerle yatağın etrafını kapatmışlar, kapıyı kilitliyor bayan epilasyon yaparken , neyse ben gittiğimde birine lazer yapıyormuş, benide aldı içeri, kadın perdenin arkasında, ortam sıcak ve havasız, yapan kişide bir havalar sormayın, diodla alexin farkı nedir dedim bilmiyorum çünkü bana internetten araştırsaydın buraya gelinceye kadar dedi,sevmedim yani, ısınamadım kadına,
Bu anlamda bsk hastanesini tavsiye ederim,2.katta lazer salonu bölümü var, o bölüme sadece doktor giriyor şifreli kapılar sonra o salonda yine 3 tane ayrı ayrı oda var ,güvenli, temiz, klimalı, uzman kişide çok konuşkan nilüfer hanım tavsiye ederim,
ama kızlar lazeri ince tüylere (yani yüze) göstermek çok tehlikeli. kalınları inceltirken inceleri de kalınlaştırıyor, evet. çok koyu kıl kökü değilse (kolaltı ve genital gibi) lazerin de çaresi bir yere kadar.
iz kalmasından korkuyorum iğnelide de o problem var