• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya da temizlikçi bayan

Kivii17

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.116
1.979
333
önerebilecwğiniz titiz işten anlayan bir günlük temizliğe gelecek bayan var mı?

Son düzenleme:
titiz, işten anlayan ve kaytarmayan diye eklemen lazım canım. onlar mı temizlik yapıyor biz mi belli değil :D

Kesinlikle haklısın duvar ve cam silme yapabilsem artık hiç almayacağım Allahım bu ne naz anlamıyorum.Dışarda asgari ücretle çalışan kadınların hiç mi canı yok.yok yarım gün mü yok düzenli alacakmısın yok onu yapmam yok bunu yapmam bu zmana kadar hakkıyla yapan 1 kişiye rastladım oda tamamen temizliği bıraktı.gerçekten ihtiyacım olduğunda yardım edecek birine ihtiyacım var

Kesinlikle haklısın duvar ve cam silme yapabilsem artık hiç almayacağım Allahım bu ne naz anlamıyorum.Dışarda asgari ücretle çalışan kadınların hiç mi canı yok.yok yarım gün mü yok düzenli alacakmısın yok onu yapmam yok bunu yapmam bu zmana kadar hakkıyla yapan 1 kişiye rastladım oda tamamen temizliği bıraktı.gerçekten ihtiyacım olduğunda yardım edecek birine ihtiyacım var
Temizlik deyip geçmeyin gerçekten sağlık açısından çok tehlikeli bir meslek bize uzaktan kolay gibi gözükebiliyor. Fakat şöyle bir durum var özellikle ilk başta ciğerler hasar görüyor sürekli kimyasal solumaktan dolayı ikincisi ise bel ve boyun fıtığı.. Evimize bir kişi gelsin tüm evi baştan aşağı temizlesin istiyoruz ki bu imkansız. Derseniz ki iki kişi gelip bir günde evimden çıksın o olabilir. Genelde bu mesleği yapanlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum sağlık sorunları nedeniyle tamamen mesleği bırakmaktalar. Birde şu açıdan düşünmekte gerek insanların yani bir yabancının pisliğini temizlemekse çok çok zor. Özellikle banyo tuvalet ve mutfak kısımlarını düşünemiyorum bile..
Asıl konuya dönersek eğer hala iyi bir temizlik işleri için bayana ihtiyacınız varsa benim çalıştığım biri var. Özelden bilgilerini atabilirim. Burada yeni üyeyim buradan yazmam doğru olur mu bilemediğimden özele davet ediyorum.

Back