Konya da iyi bir bayan jinekolok..

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.726
4
116
Antalya
mrb kızlar..yardımlarınıza ıhtıyacım var.. konyada oturuyorum ve genel muayene olmak ıcın doktora gıtmek ıstıyordum. hemen hemen bır yıl olmak uzere evlenelı ve pap smear testım yapılmamıstı evlendıkten sonra.. hep ertelemıstık, uzerınde durulmamıstı..bır de burdakı konuları okuyunca testle ılgılı onemı fılan zaten doktora gıdecektım o da aradan cıksın ıstıyorum.yalnız henuz konyada hıc doktora gıtmedım. ıyı bır bayan jınekolok arıyorum.ılk defa olacak ustelık fazlasıyla heyecan yaptım sanırım. oyuzden gercekten ıyı bır jınekolog olsun ıstıyorum.. yardımlarınızı beklıyorum..

doktor tavsiye edecek arkadaşlar; bildiğiniz üzere forum kuralları gereği doktor adı adresi telefon numarası vermek yasak olduğundan beren arkadaşımıza özel mesaj yolu ile ulaşın diye kendi lehinize tavsiye de bulunurum....

berencim almış olduğun karara çok sevindim...

bilinçli genç kadın seni tebrik ediyoruma.s.

canımsın ablacım.. opuyorumnanaktan valla ne yalan soyleyeyım evlenmeden oncede epey konusu gecmıstı daha sonra yaptır mutlaka fılan dıye ama ıste senın konularını okuduktan sonra onemını daha cok anladım nedır ne degıldır dıye.. bıtanesın sen.. Şeniz ama ıste bakalım bır an once olsa da kurtulsam..

ewet aarkadaslar ben bılmıyordum.. :çok üzgünüm: bana ozelden yazarsanız sevınırım..

ben de konya'da oturuyorum .başkent ile akademi arasında kaldım ama tam istediğim doktoru bulamadım.lütfen yardımcı olun.yabancı olmam işi daha zorlaştırıyor çünkü öğreneceğim çevre yok

merhaba nigarcım bende konyanın yabancısıyım bende hangi doktora gitsem bilemedim eğer sen bulabildiysen bana da yardımcı olur musun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…