- 1 Eylül 2015
- 21
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi mahitapsultan
-
sevgili gemmine
çok teşekkür ederim tavsiyen için. torun güzellik in kapısına gittim kimse yoktu allahtan kapıyı Acan olmadı. aynen beni de nihale yönlendirdiler.kadınlar kulübüne yeni üye oldum ama beş yıldır takip ediyorum. bazıları sırf reklam yapmak için insanların duyguları ile oynuyor. güzellik merkezleri de öyle para için öyle dil döküyorlar ki yazık vallahi. o zaman ben hemen dediğiniz yere gidip konuşayım. tüm yüz benim. İnsaallah fayda olursa size çok dua ederim
Cook ıyi bir kuaför biliyorum . Kendisine bayılıyorum süper ilgi süper memnuniyetMerhaba ben de Konya’da iz bırakmadan iğneli yapacak bir yer arıyorum. Yapan ve memnun kalan kurum ve mümkünse yapacak kişinin ismini yazabilir mi? Çok ihtiyacım var. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. İz olmuyor değil mi? Ben bir kere bu konuda hataya düştüm oyüzden korkar oldum. Mutlaka gideceğim.Cook ıyi bir kuaför biliyorum . Kendisine bayılıyorum süper ilgi süper memnuniyet
Hüma güzellik salonu cnm bi git istersen.gidersen benden de çok slm şöyle ışık hanıma
Ben çok arada kalmıştım . Lazer iz bırakmıyor ama inçe tüyleri kalınlaştırıyor diyorlar . O yüzden yüzde önermiyorlar. İğneli de iz bırakıyor. Ama kesin çözüm. Çok arada kaldım:/ benim tüyler inçe ve sık. Lazer artırır diye iğneliye başladım. O da iz bırakıyor . Cildimiz zarar görmeden kurtulamıyor muyuzBen hiç denemedim ama iğneli de yüzde iz bırakıyor bizim akraba denedi bütün çenesi delik deşik oldu baya tedavi gördü hastaneye felan gitti şimdi az biraz fark var bir yıl dir da lazere başladı ve şu an hiç kıl yok bitti tamamen ben iğneli kötü diye biliyordum ama demek ki herşey işinin ehlin de bitiyor muş
Ben çok arada kalmıştım . Lazer iz bırakmıyor ama inçe tüyleri kalınlaştırıyor diyorlar . O yüzden yüzde önermiyorlar. İğneli de iz bırakıyor. Ama kesin çözüm. Çok arada kaldım:/ benim tüyler inçe ve sık. Lazer artırır diye iğneliye başladım. O da iz bırakıyor . Cildimiz zarar görmeden kurtulamıyor muyuzNe yapacağımı şaşırdım ya :’(((
Hayır cnm hic bi şekilde bişey olmuyor . Kendin gidince anlarsinÇok teşekkür ederim. İz olmuyor değil mi? Ben bir kere bu konuda hataya düştüm oyüzden korkar oldum. Mutlaka gideceğim.
Tam olarak yeri nerde acaba?Hayır cnm hic bi şekilde bişey olmuyor . Kendin gidince anlarsin
Walla cnm önce ki yeri dedeman otele yakındı şimdi yeni dükkanı taşıdı. Navigasyona yaz çıkar nerde olduğuTam olarak yeri nerde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?