• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya da detaylı ultrason ?

nimolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
3.639
4.708
48
28
Merhaba, 12 haftalık gebeyim. Detaylı ultrason için iyi bir doktor arıyorum. Yaptıran veya ileride yaptıracak olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba, 12 haftalık gebeyim. Detaylı ultrason için iyi bir doktor arıyorum. Yaptıran veya ileride yaptıracak olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Başkent hastanesi emel hanıma randevu aldım ben. 21-22. Haftada bakıyor. Ben bayramdan sonra baktiricam. Tek gebelikte de 1250 lira dedi fiyatı. Kendisi hem prof hem perinatolog ve giden herkes de çok memnun. Ben de normalde aynı hastanede Aysun hanıma gidiyorum. Rutin randevuda bile yarım saati geçik incelediler. Emel hanım için de baya güzel yorum var

Başkent hastanesi emel hanıma randevu aldım ben. 21-22. Haftada bakıyor. Ben bayramdan sonra baktiricam. Tek gebelikte de 1250 lira dedi fiyatı. Kendisi hem prof hem perinatolog ve giden herkes de çok memnun. Ben de normalde aynı hastanede Aysun hanıma gidiyorum. Rutin randevuda bile yarım saati geçik incelediler. Emel hanım için de baya güzel yorum var
Teşekkür ederim bende bakayım

merhaba ben önceki gebelıgımde hem perinatolog hem docent bir hocamıza kontrol olmustum cok sukur saglıkla oglumu kucagıma aldım .hocamız suan konyadaymıs dilerseniz öğrenebilirim ayrıntıları

Back