Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başkent hastanesi emel hanıma randevu aldım ben. 21-22. Haftada bakıyor. Ben bayramdan sonra baktiricam. Tek gebelikte de 1250 lira dedi fiyatı. Kendisi hem prof hem perinatolog ve giden herkes de çok memnun. Ben de normalde aynı hastanede Aysun hanıma gidiyorum. Rutin randevuda bile yarım saati geçik incelediler. Emel hanım için de baya güzel yorum var
Başkent hastanesi emel hanıma randevu aldım ben. 21-22. Haftada bakıyor. Ben bayramdan sonra baktiricam. Tek gebelikte de 1250 lira dedi fiyatı. Kendisi hem prof hem perinatolog ve giden herkes de çok memnun. Ben de normalde aynı hastanede Aysun hanıma gidiyorum. Rutin randevuda bile yarım saati geçik incelediler. Emel hanım için de baya güzel yorum var
merhaba ben önceki gebelıgımde hem perinatolog hem docent bir hocamıza kontrol olmustum cok sukur saglıkla oglumu kucagıma aldım .hocamız suan konyadaymıs dilerseniz öğrenebilirim ayrıntıları