Konya/Cemo etli ekmek

canım bende konyalıyım evet konyada senin dediğin gibi her köşe başında bir etli ekmekçi var cemo gibi güzel etli ekmek yapan bir yer daha var HAVZAN ETLı EKMEK gibi orasıda çok güzel etli ekmek yapıyorlar hemde malzemeden çalmadan alkisalkisalkis

Ayyy fotoğraftannn çok canım çekti anlatamam... her an bir yerim şişebilir valla:) Ağzım sulanıyor yaaaa :) memleketimmmmmm özledimmm...

etliekmek başımın tacısın...

Bir konyalı olarak sizlere bolu lokantasında bir etliekmek yemeyi ytavsiye ederim. yeri çok kolay. Mevlana türbesine giderken şifa restoran var. onun hemen yanında... çoook ünlüdür yemeden geçmeyin...

Şifa restorant Orayıda bilirim..Öğrenim kredisini alınca orda yemek yerdik.:)

Şifa restorant Orayıda bilirim..Öğrenim kredisini alınca orda yemek yerdik.:)

cemo da sadece etliekmek değil meram daki yerinde bir de bamya çorbasını deneyin gerçekten çok güzel bir mekan gitmeyenler mutlaka gitsinler

Küçük küçük bamyaları...Nasıl özlemişim..
Bu arada birşey sorayım size.Meramda yemek yerken bir tatlı yemiştik biz
hayatımda unutamam o yediğim tatlıyı..
Tatlı ile aram olmasada o nasıl birşeydi hala düşününce lezzetini anımsıyorum
sıcaktı helva gibiydi ama üstünde bal vardı yada içinde.

Küçük küçük bamyaları...Nasıl özlemişim..
Bu arada birşey sorayım size.Meramda yemek yerken bir tatlı yemiştik biz
hayatımda unutamam o yediğim tatlıyı..
Tatlı ile aram olmasada o nasıl birşeydi hala düşününce lezzetini anımsıyorum
sıcaktı helva gibiydi ama üstünde bal vardı yada içinde.

konyanın ünlü ballı höşmerimini yemişsiniz afiyet olsun :)
Evet Ballı Höşmerimdi..ınşallah yakın zamanda tekrar nasip olur konyaya gitmek..

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy oyy etliekmek lafı bile nasıl toplamış konyalıları buraya bencede pidenin ustası konyalılar çıtır çıtır :)

yıllardır bıkmadan usanmadan yenebilen bi lezzet.maharetli ellerde dünyanın en muhteşem yiyeceğine dönüşür.cemo,havzan etliekmek,bolu lokantası,şifa restoran,konevi etlekmekcisi daha nice güzel yapan yerler var.ama bu işi beceremeyenler de yok değil.tavsiye doğru yerde yemek.

Bu bahsettiğiniz lokantalarda fiyatlar ne kadardır yaklaşık bilginiz varmı acaba?

Bu bahsettiğiniz lokantalarda fiyatlar ne kadardır yaklaşık bilginiz varmı acaba?

en son yediğimde tek etliekmek 4 ytlydi canım.yarın gidip yemek farz oldu akşam akşam aklıma düşürdünüzalkisalkisalkis

zuli bana ordan bi paket yap canuumm benimmm

Etliekmek ayran buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

2 gün önce akşam yine cemodaydım.sıcak sıcak önüme geldi,etliekmeğin en güzeli.içinde hiçbişey ne eksik ne fazla.hamuru harika.pişirimi tam ayarında.şimdi olsa tok karna yicem bidaha nerdeeee

ayyy kizlar aksam aksam hepsinden canim cekti ya bende konyaliyim ama gebzede oturuyorum simdi nerden bulayim ben etliekmek bamya corbasi filan yaaaa hepsini cok ozledimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar cnm nasıl etli ekmek çekiyor size anlatamam.
eşim işi gereği 1 haftalığına konyada ama ılgın.
gelirken ne yap et konyaya uğra bana o etli ekmekten getir diye sipaeiş ettim.
asslında hiç yemedim ben etli ekmek tadını bilmem ama nerden esti onuda anlamış değilim.

yaaa yapmayın ya,,bu yaptığınız hiçte adaletli değil, şimdi okuyunca o kadar canım çektiki , akşam yemeğinde kalan köfteler vardı,tok olmama rağmen gittim onları yedim ......

yaaa yapmayın ya,,bu yaptığınız hiçte adaletli değil, şimdi okuyunca o kadar canım çektiki , akşam yemeğinde kalan köfteler vardı,tok olmama rağmen gittim onları yedim ......

herhalde o kadar gözüm dönmüşki iki kere göndermişim....

uff yok etli ekmek yok yaninda kopuklu ayran bu saatte burda benim isim ne yaa bu saatte dayanamiycam bayilacam etli ekmek geciyor gozumun onunden cokacimcoook

X