Konya/Cemo etli ekmek

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
56111529t.jpg

Adres :
Cemo Nalçacı;
Medrese Mah. Nalçacı Cad. Karatay sitesi altı no:2/c SELÇUKLU / KONYA

Cemo Meram;
Aşkan mah. Meram yeni yol caddesi. piyale sokak no:1 MERAM/KONYA
Vazgeçemediğimiz Lezzetlerin mekanı olarak klasik artık. Meram şubesinin bahçesi yazın mükemmel nalçacı şubesi kentin kalbinin attığı mekan olarak çok sıcak,Konya'da etliekmek cemo da yenir.
Telefon :
Cemo Nalçacı;
+90.332 235 40 16
Cemo Meram;
+90.332 323 42 22
alıntı

Son düzenleme:
Elifim ben burayı biliyorum ya,Nalçacıya gitmiştim ben...Üniversiteyi Konyada okudum.5yıl Fahri konyalı sayılırım cnm..Zaferdede vardı bir yer ordada yemek yerdik..
Sağol cnm anımsattın.

ya elif oldu mu ya yiyen var yiyemeyen hem de rejimdeyken:))))))))

Konya'ya gidip etli ekmek yememek olmaz dedim...orda oturan arkadaşa en iyisini nerde yiyebilirim diye sordum ve bana cemo'yu önerdi...gerçekten güzel bir yer...yolunuz düşerse mutlaka uğrayın...

of of of canım nasıl çekti ya : (

benim Konya'ya gidesim geldi herhalde...

elif kafa gece gece bana ne garezin varda koydun bunu buraya :mymeka:
zaten midem kazınıyo ,alacan olsun elif bana bunu nası yaptınsenağlama

ben konyalıyım babamlar kışın buraya geldiklerinde konyadan yaptırıp getiriyor bizde ısıtıp yiyoruz yaz gelsede konyaya gidip bolbol yesem izmirdede çok fazla konyalı adı altında açıldı ne kadar güzel olsada konyadaki gibi degil sanki

bende konyada kaldım.her köşe başında bir etli ekmek reklamı vardı.bende çok merak ettim nedir bu falan diye.önüme gele gele lahmacun tarzı bişi gelince hayal kırıklığı yaşadım.ha lahmacun ha etli ekmek..bence fark yok.bir özelliğide yok

bende konyada kaldım.her köşe başında bir etli ekmek reklamı vardı.bende çok merak ettim nedir bu falan diye.önüme gele gele lahmacun tarzı bişi gelince hayal kırıklığı yaşadım.ha lahmacun ha etli ekmek..bence fark yok.bir özelliğide yok

Sanırım aradaki farkı Konyalılar anlayabilirmiş bunu şimdi anladımcokacimcoook

Cemo'nun etliekmeği dondurulmuş olarak Amerika'ya ihraç ettğini biliyorum.

istanbulda da her yerde konyalı adı altında etli ekmek vs. yapan lokantalar,restoranlar var ama konyada yediğim etli ekmeğin tadını burda bulamıyorum,demek ki yerinde yemek onu daha da lezzetli yapıyor en son geçen sene 19 mayısda 3 günlüğüne gittiğimizde yemiştim,canım istedi şimdi cokacimcoook

bnde 5 yılını konyada geçirenlerdenim..cemoda,havzanda az etliekmek yemedim..şimdi olsada yeseeek :cokacimcoook:

Şaşırdım Canım Çünkü Lahmacun ile etli ekmek arasında çok büyük farklar var.Sunumundan görüntüsünden lezzetine kadar..
Ne ince ne kalındır hamuru etide biraz yağlıdır en büyük özelliği ise 1.5 metre 2 metre uzunluğundadır kesilmeden masanıza gelir..Hatta Masanın kenarından taşar.
Ve üstüne maydonuz serpip limon sıkıp koparıp yersiniz.Yanındada köpüklü bir ayran..

Etli ekmek ile lahmacun çok farklı çok..:1closedeyes:

valla hiç önüme 2 metre uzunluğunda bişi gelmedi benim
yani farklı farklı yerlerde yedin kısacık bişi
hani pide olur ya öyle
bilmem bence fark yok.))

Sen Etli Ekmek Yememişsin Yada Etli Ekmek Adı altında Kıymalı Pide Yemişsin Canım..

Etli Ekmek Çok farklıdır.Konyalı değilim ama Üniversite yıllarım Konyada geçti.
ıkisi arasındaki farkıda bilirim.Googlede biraz Araştırma yap canım
Hatta dur resim ekelyim ben sana.cokacimcoook
26470578.jpg

alcoraetliekmek.gif

güzelim etliekmek adı altında malzemeden çalıp ucuz pide yapan yerlerde çok konyada.hakikisini yememişsin demek.arkadaşlar doğru söylüyor.masaya upuzun gelir.istersen dilimlerler sadece.lezzetide kesinlikle lahmacuna benzemez.yada bunu lahmacuna benzettiysen bıçak arası yeseydin.oda çok lezzetlidir.öf be canım çekti. :lepi:

X