• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Beyhekim'de doğum yapanlar!!

Canancimm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
25
13
18
32
Arkadaslar merhaba, özel hastane normal doguma bile 1500 tl istiyor konyada. O nedenle beyhekim'de dogum yapmayi dusunuyorum. Ama tedirginim. Hic riske girmeden özelde mi dogurayim özel doktora mi gideyim yoksa normal doguma, kendin yaptigin ise bile 1500 tl mi vereyim? Sizce ne yapmaliyim beyhekim' de doğum yapanlar bi yorum yapsin ne olur bi yardim :(
Bir de orda ayfer bala yilmaz doktor mu iyi yoksa rukiye özçelik tepe mi? Bi fikir verin şu arkadasiniza lütfen. ..

merhaba beyhekimde iki arkadaşım doğum yaptı ve oldukça memnunlardı doktorlarının ismini hatırlamıyorum ama.şu an bende hamileyim kısmetse doğumum özelde olacak sen beyhekimemi gidiyorsun kontrollere

Canim beyhekime kontrole 1 kez gittim simdi ayin 20sinde faruk sukanda mehmet şimşek varmış. Ona gitcem. Cok ovduler arayis icerisindeyim.. sen kime gidiyosun canim?

Konya da doktor isi resmen bi pazar olmus. Herkes hemen hemen her doktoru taniyo. Hayret etmistim buraya geldigimde.
Hamileligimde bi kac hastane gezdim. Arastirdim. Cok iyi denilen doktirlardan hayal kirikligiyla ayrildim. En sonunda tepem atti baslarim sizin ozelinize dedim ve meram tip ta dogum yaptim. Simdiki aklim olsa selcuklu tipa giderdim. Hic de pisman degilim. Gittiginiz hastanenin bebek yogun bakim unitesi var mi mutlaka sorun

Kizlar faruk sukan kadin dogum hastanesi nakipoglu polikliniginde bulent simsek var cok iyi ilgili bi doktor.kesinlikle tavsiye ederim yani. Medline' da fuat demir ve tülin yaman isimli doktorlari cok methettiler. Ayrica medline hastanesi dogumhane ekibi de cok iyiymis. Tülin yamana gitmeyi dusunuyorum ben. Ozelde dogum yapmaya karar verdim ilk dogumum ve her sey adamakilli olsun istiyorum can pazarina dönmesin ortalik.saglik sonucta. Arastirmalarim dahilinde sizi bilgilendirmek istedim.

merhaba kızlar konyada özel hastanelerden bildiğiniz iyi bir doktor varmı önerisi olan ?
Canım ben başkent feyza Arman çaldır A gidiyorum memnunum. Hastane temiz ilgili yeni doğan yoğun bakımda var. Medline da yok sanırım. Bence yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane tercih et benim arkadaşım medline doğum yaptı Fuat demir e doktor dan memnundu ama bebeği Selçuklu hastanesi yoğun bakımına gönderdiler ciğerleri gelişmemiş diye. 2 gün ayrı kaldı bebeginden.

Canım ben başkent feyza Arman çaldır A gidiyorum memnunum. Hastane temiz ilgili yeni doğan yoğun bakımda var. Medline da yok sanırım. Bence yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastane tercih et benim arkadaşım medline doğum yaptı Fuat demir e doktor dan memnundu ama bebeği Selçuklu hastanesi yoğun bakımına gönderdiler ciğerleri gelişmemiş diye. 2 gün ayrı kaldı bebeginden.
Teşekkür ederim canım bende büyükşehirde ayise günenci duymustum pazartesi oraya gidiyim diyorum

Back