Konya///42

kızlarrr nerelrdesnızzz kımse yok yıneeeemafoldumben

he yaa aslıcığım kimseler yok nirede bu gıssslarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile
burda kadınhanılı bi arkadaşmı vardıııııııııı benmi yanlış gördüm acaba CADIARZU

evet hemsolarim kimse gelip gitmiyo bu aralar
bende cok yogundum
bugun kizkardesimin konsoloslukta nikahini yaptik :) cok güzel oldu darisi bekarlarin ve benim basimaaaaaaaa

hemşolar mrb nasılsınız???akşehirliyim...akşehirin eşraflarındanım...19 senedir bursada yaşıyorum...ordayken tezcanlar aptmanında oturuyorduk...çok özlüyorum evimizide akşehirimide...

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlarım. Konya'da yarım tesettür ama şık mayo alabileceğim mağaza isimlerini nerede olduğunu söylerek yazabilir misiniz? konyayı bilmiyorum bu yaz minik bir gezi yapmayı düşünüyoruz. sevgiler

Hülyacim aramiza hosgeldin
bende aksehirliyim :) ama yurtidisinda yasiyorum

Diantuscum sana malesef yardimci olamicam, cünkü bende konyayi okadar iyi bilmiyorum, nerde ne vardir bilmiyorum, ama burdaki diger hemserilerimiz sana mutlaka yardimci olucaktir..

Arkadaslar az kaldi bu ayin sonunda insallah konyadayimmmmmmmmmmmm :) kavusuyorum memleketime akrabalarima ins.

SULTANCIM MRB...AKŞEHİRİN NERESİNDENSİN???SENDE BENİM GİBİ AKŞEHİRE HASRET OLANLARDANSIN DEMEKKİ...İNŞALLAH BENDE SENİN GİBİ BU SENE AKŞEHİRE GİDEBİLİRİM...HEM 5_10 TEMMUZ VAR...HEMDE 10 TEMMUZDA FACEDEN ATATÜRK ORTAOKULU GRUBU BİZİM DÖNEMİN ÖĞRENCİLERİ BULUŞUYORMUŞ...BENDE ORDA OLMAK İSTİYORUM...zemuszemus

Canim ben aksehirin ortaca köyündenim..
ama bu sene malesef hic gidemicem sanirim aksehire,
annem eregli li oldugu icin
ve ben ailecek degil de sadece annemle izine gittigim icin,
eregliye ve konya merkeze gidecem. aksehire ugriyabilirim insallah hic olmassa 1 günlügüne :KK43: cok özledim

selamlar hemşolarım....olumunekankayizsmile
diantuscum canım yanlış hatırlamıyorsam zafer de aradığın türde mayo bulabileceğin bir mağaza var ismini hatırlamıyorum ama fiyatları biraz tuzlu:1shok:
sultancım öpüyorum seni canııımmmmzemuszemuskonyaya gittiğinde benim içinde bol bol gez emi:eek:

diantuscum canım yanlış hatırlamıyorsam zafer de aradığın türde mayo bulabileceğin bir mağaza var ismini hatırlamıyorum ama fiyatları biraz tuzlu:1shok:
sultancım öpüyorum seni canııımmmmzemuszemuskonyaya gittiğinde benim içinde bol bol gez emi:eek:

Belinay teşekkür ederim. bu Zafer dediğin caddemi, alış veriş merkezimi?

aslm canimmmm
bende cok öpüyorum, gezerim insallah canimmmmm :1hug:

Belinay teşekkür ederim. bu Zafer dediğin caddemi, alış veriş merkezimi?

zafer cadde canim, yani oraya carsinin ortasina zafer diyolar :1rolleyes:

canim ben aksehirin ortaca köyündenim..
Ama bu sene malesef hic gidemicem sanirim aksehire,
annem eregli li oldugu icin
ve ben ailecek degil de sadece annemle izine gittigim icin,
eregliye ve konya merkeze gidecem. Aksehire ugriyabilirim insallah hic olmassa 1 günlügüne :KK43: cok özledim

tmm canım...inşallah fırsat bulursunda akşehirede gidersin...sana güzel tatiller dilerim...opuyorumnanaktan

X