Konya///42

merhaba hanimlar bayanlar;bende konyaliyim ama konyada degilim ins yazin yine gelebililiriz de annecigimin elerinden operim :s
cok ozledim konya ya sevgiler

hoşgeldin canım konyanın neresindensin?bende konyada değilim istanbuldayım canım ben çumralıyım.

gunaydın canımcıklar.......aramıza yenı gelenler hosgelmişler.......sultan senın ıcın taaaaa ıcıme kadar cektın..hemsom...belınay senıde optum tatlım....gununuz hayır olsun ısallah......

Herkese günaydın kızlar konyada hava nasıl duygum kız benim yerime de çek havayı içine ben konyaya geldim mi otobüsten iner inmez havasını içime çekerim sonra kendime gelirim şişeye doldur havayı yolla bana olur mu.:roflol::roflol::roflol:

ya sultan kalk bır kerede sen gunaydın de beee....
neymiş ben konyanın havasını cekıcekmişım..oh hanımlar duşmuşler kocalarının pesıne yada bablarının gıtmişler...
ya konyada kım yasıyor allah askına herkesler ...fırarda...yenı arkadaslarda...
maviscik....roscitak..
sankı koca senırde ben yasıyorum bee....
onun ıcın hava cek bunun ıcın hava cek.....ya benım cıgerler ne olıcek.....alla alla...
gelın kendınız cekın beeeeee aaa...
duygu kızdı yanlızım be yanlız...

neyse saka bır yana allah memleketıne kavustursun herkesı...
yuvanızda mutlu etsın....sultana bır koca versın konyaya gelsın....
amıııııııınnn...
saka yapıyorum ve sızı sevıyorum....

balonlara konyanın havasını doldurdum...mevlananın feyzını...ve duasını ...yolluyorum...
konya bugun guneslı...hafıfı serın bahar gunu gıbı...tertemız bır hava var...
kocaman selamı var.......

slm duygucıkmazı ben ılcedeyım ayda 1kac kez gıdıyorum merkeze
bende konyada yasıyorum sayılır. 4.5 aylık hamıleyım kontrollere gıdıyorum sen merkezdemısın?

gunaydın canımcıklar.......aramıza yenı gelenler hosgelmişler.......sultan senın ıcın taaaaa ıcıme kadar cektın..hemsom...belınay senıde optum tatlım....gununuz hayır olsun ısallah......

sizede günaydin kizlar:1hug:
duygucikmazi manyaksin sen
haaha :roflol:
deli yaaaaaa cek iste kizim havayi, zaten cekmessen ölürsün suhursuz:mymeka:
allah sultana goca versin he:1rolleyes:
amiiiin amiiiin hahaha:1rolleyes::roflol:
saka bi yana, hayirlisi..:uhm:

Aaa şuna bak iyiki bi hava çek içine dedik demediğini bırakmamış bize ne var yani temiz havayı içine çekince biryerlerin mi eksildi kız.ben kocamın peşine düşüp istanbula geldiğimde 15 yaşındaydım aklım beş karış havadaydı o zaman şimdiki aklım olsa bırakırmıydım hiç off off.sen yine memleketinde yanlızsın biz ne yapalım peki elin memleketinde yanlızız.herneyse canım bende şaka yapıyorum selamı aldım aleykümselam.

slm duygucıkmazı ben ılcedeyım ayda 1kac kez gıdıyorum merkeze
bende konyada yasıyorum sayılır. 4.5 aylık hamıleyım kontrollere gıdıyorum sen merkezdemısın?

canım merkezdeyım....yenı otogar cıvarındayım reale yakın...hosgeldın aramıza..

sultan.... belınay....opuyorum kızlar sızı...

merhabalar konyalı güzeller nasılsınz bakalım okula gidicem bugün yorucu bi iş olacak gibi ama hayatın tadı orda demisengözlerimebaksanab

duygucum kızma ya ben valla hem gonyalıyım hem gonyada yaşıyom:teytey: kızma banaa:roflol:

duygucum kızma ya ben valla hem gonyalıyım hem gonyada yaşıyom:teytey: kızma banaa:roflol:

kac aydır kk dayım ılk defa gonyada yasıyan bırı var...yasasıııııııııııııınnnnnnnnn....
mutluyum mutluyuz mutlusunuz.....
ha gayret cogalalım kızzlarrrrr

aaa gül kokusu bende kıpanın oralardayım yanı evımız orda gelıp gıdınce orda kalıyoruz pazarın yanında sen konyanın yerlısımısın aslen:CüvCüv:

Konyanin guzelleri nasilsiniz ?
kim nerede oturuyor tam olarak bilemiyorum ama bu sene izne gidersem bulusmayi çok isterim gerçekten
nerelerdesiniz kizlar ?

heeeeeyy ..konyalı hemso ahalısı ...gunaydın...gununuz aydın ve sans dolu olsun....opuyorum sızlerı kuşlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…