• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konvoy için havlu

yesevduaet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
596
17
38
kızlar sizler de adetmi bilmiyorum ama düğün konvoyundaki arabalar için havlu ya da başka şeyler baglanıyor bilenleriniz de vardır herhalde :))) yapacak olanlar varmı neler yapacaksınız fikir paylaşımı yapalım ben değişik birşey olsun istiyorum önceden düğün yapanlar da örnek verebilir mi bize :16:

Son düzenleme:
kızlar sizler de adetmi bilmiyorum ama düğün konvoyundaki arabalar için havlu ya da başka şeyler baglanıyor bilenleriniz de vardır herhalde :))) yapacak olanlar varmı neler yapacaksınız fikir paylaşımı yapalım ben değişik birşey olsun istiyorum önceden düğün yapanlar da örnek verebilir mi bize :16:

bizde öyle pek adet yok ama havlu bağlanıyor arabalara zaten çok ucuz bişey :) toptan alınca

Son düzenleme:
evet havlu oluyor da belki farklı fikirlerde cıkar :)) gecen sene bi arkadaşım fiskos masa örtüsü yapmıstı degişik ve şık olmuştu :))

hadi ya masa örtüsü değişik geldi banada hem öyle pek adet filan yapmıyorum istemıyorum da ben nişan bogaçası bile yaptırmadım herkez çok şasırdı :)
çeyiz göturmede yok nişanlımla göturup yerleştiriyoruz :)

hadi ya masa örtüsü değişik geldi banada hem öyle pek adet filan yapmıyorum istemıyorum da ben nişan bogaçası bile yaptırmadım herkez çok şasırdı :)

bende çeyiz döşemeyi düşünmuyorum zaten ama bazı adetler mecbur oluyor işte :)) önemli olan farklı ilginç şeyler yapmak istiyorumm ben

biz havlu almıştık onlara da ortalarından kurdale bağlamıştık..
o kurdalelerle arabaların yan aynalarına takmıştık...

$1958201_395880540554943_6433450535720174818_n.jpg mesela böyle birşey de olabilir :)

Ben internetten bunları bulup sipariş etmiştim. Yine havlu takıldı konvoy araçlarına ama, havuluların üzerine bu çiçekleri koyarak bağlandı arabalara, herkes çok beğenmişti. Bir de ben öyle konvoy havlusu diye en dandik havlulardan almadım. Bursa'lıyım malum havlu cenneti en kaliteli havlulardan taktık, 25 tane gitti bizde.

Eklentiler

• $konvoy_süsü_10042013151943.jpg
    $konvoy_süsü_10042013151943.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 779
  • $konvoy_süsü_10042013145049.jpg
    $konvoy_süsü_10042013145049.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 759
  • $konvoy_süsü_28052013180017.jpg
    $konvoy_süsü_28052013180017.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 930
  • $konvoy_süsü_10042013152346.jpg
    $konvoy_süsü_10042013152346.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 740
Ben internetten bunları bulup sipariş etmiştim. Yine havlu takıldı konvoy araçlarına ama, havuluların üzerine bu çiçekleri koyarak bağlandı arabalara, herkes çok beğenmişti. Bir de ben öyle konvoy havlusu diye en dandik havlulardan almadım. Bursa'lıyım malum havlu cenneti en kaliteli havlulardan taktık, 25 tane gitti bizde.

güzelmiş buda teşekkürler :)

Çok güzel canım fiyatını hatırlıyormusun en az benimde 20 adet almam lazım

Çok güzel canım fiyatını hatırlıyormusun en az benimde 20 adet almam lazım

İnternette şennur nikah şekerleme yazıp konvoy süslerine tıklarsan bulabilirsin. 5 liraydı sanırım tanesi. 10 adetten az sipariş edemiyorsun zaten. Karışık renklerde geliyor, benim resimde paylaştıklarım gibi. Ama özellikle moru harika, ben gelin arabasına 2 taraflı bağlattım, 2 mor çiçek, evimde beyaz döşeli o mor çiçeklerin birini yatak odamın kapısına, diğerini misafir yatak odamın kapısına taktım. Çok güzeller gerçekten.

İnternette şennur nikah şekerleme yazıp konvoy süslerine tıklarsan bulabilirsin. 5 liraydı sanırım tanesi. 10 adetten az sipariş edemiyorsun zaten. Karışık renklerde geliyor, benim resimde paylaştıklarım gibi. Ama özellikle moru harika, ben gelin arabasına 2 taraflı bağlattım, 2 mor çiçek, evimde beyaz döşeli o mor çiçeklerin birini yatak odamın kapısına, diğerini misafir yatak odamın kapısına taktım. Çok güzeller gerçekten.

Hemen bakacam ve aklıma yattı ya yapacam yada hazır alacam havlunun üstüne takarız :) sonrada evimde kullanırım bende :16:

Son düzenleme:
$havlu2.jpg

yakınlarda evlenen bir arkadaşım havluları alıp bunalr gibi boncuklarla isimlerini işlemişti çokta hoş olmuşt resimdeki keçeden galiba ama bence kendiniz de yapabilrsnz:1:

bizde havluları toptan aldık onları kırmızı kurdeleyle bğlayıp sonra da arabanın aynasına bağlıycaz başka bilmiyorum ben =))

bizde havluları toptan aldık onları kırmızı kurdeleyle bğlayıp sonra da arabanın aynasına bağlıycaz başka bilmiyorum ben =))

genelde hep öyle oluyor zaten başka şey bulmazsak bizimde öyle olacak herşeye para veriyoruz bari bu havlu işi uyguna olsun :)
bu arada son 9 günun kalmiş ne mutlu sana :nazar: ALLAH ım utandırmasın

genelde hep öyle oluyor zaten başka şey bulmazsak bizimde öyle olacak herşeye para veriyoruz bari bu havlu işi uyguna olsun :)
bu arada son 9 günun kalmiş ne mutlu sana :nazar: ALLAH ım utandırmasın

aynen ölee walla bari hawlular ucuza gelsin :1:

gelin damat oluyorz diye soydular soğana çewirdiler zaten :1:

ewt canımmm Amiiin inşallah :nazar: =)

Back