Aksine buyuk bile baya ilginc olan o zatenÇok mu küçük penisi?
O zaman ten uyumunuz yoktur.Aksine buyuk bile baya ilginc olan o zaten
Oyle mi diyorsun ya baska bisey olamazmi normalde cok iyi anlasiyoruz is cinsellige geldigi zamanda baya iyi gidiyoruz yani surec olarak sadece iste dedigim problem yasanana kadar anlamadim gittiO zaman ten uyumunuz yoktur.
Benim aklıma başka bir şey gelmedi maalesef.Oyle mi diyorsun ya baska bisey olamazmi normalde cok iyi anlasiyoruz is cinsellige geldigi zamanda baya iyi gidiyoruz yani surec olarak sadece iste dedigim problem yasanana kadar anlamadim gitti
tesekkur ederim bkalim belki yasayan birileri vardir yardimci olurBenim aklıma başka bir şey gelmedi maalesef.
Belki hormonlardandır?Kizlar selam ya. Bz erkek arkadasimla yaklasik 2 hafta once biseyler yasadik ama ben hep soylendigi gibi zevkmis oymus buymus beklerkn zevk almadim. Sadece girip cikan bisey hissettim ama zevke gelince tik yok. Ona da bisey soylemedim arkadaslarimla paylastim. Erkek arkadasini seviyor musun aranizda problem varmi tarzi sorular aldim arkadaslarimdan ama yani problemimiz yok aksi sekilde istiyorum hatta ama zevk alamiyorum yasayan var mi normal mi veya nasil gecti atlatabildiniz mi
Zamanla zevk almaya başlarsınız. Kendinizi keşfettikçe mesela pozisyon, hız vs gibi olayları çözünce her şey daha güzel olacakKizlar selam ya. Bz erkek arkadasimla yaklasik 2 hafta once biseyler yasadik ama ben hep soylendigi gibi zevkmis oymus buymus beklerkn zevk almadim. Sadece girip cikan bisey hissettim ama zevke gelince tik yok. Ona da bisey soylemedim arkadaslarimla paylastim. Erkek arkadasini seviyor musun aranizda problem varmi tarzi sorular aldim arkadaslarimdan ama yani problemimiz yok aksi sekilde istiyorum hatta ama zevk alamiyorum yasayan var mi normal mi veya nasil gecti atlatabildiniz mi
İlk deneyiminizse zevk almamanız çok normal her şeyden önce hisse değil duruma odaklanmışsınızdır. İlk defa kullandığınız bir organ bu, ne hissedeceğini kestirmeniz zor. Değişik şeyler deneyerek nasıl keyif alacağınızı öğrenirsiniz, orgazm ve zevk konulu yazı/videoları inceleyin, yardımı olacaktır. Tecrübe kazandıkça zevk almaya başlayacaksınızKizlar selam ya. Bz erkek arkadasimla yaklasik 2 hafta once biseyler yasadik ama ben hep soylendigi gibi zevkmis oymus buymus beklerkn zevk almadim. Sadece girip cikan bisey hissettim ama zevke gelince tik yok. Ona da bisey soylemedim arkadaslarimla paylastim. Erkek arkadasini seviyor musun aranizda problem varmi tarzi sorular aldim arkadaslarimdan ama yani problemimiz yok aksi sekilde istiyorum hatta ama zevk alamiyorum yasayan var mi normal mi veya nasil gecti atlatabildiniz mi
Nasıl yaniBelki hormonlardandır?
Boyle dusununce de dogru soyluyorsunuz biraz zaman gecsin anlasilir illa kiİlk deneyiminizse zevk almamanız çok normal her şeyden önce hisse değil duruma odaklanmışsınızdır. İlk defa kullandığınız bir organ bu, ne hissedeceğini kestirmeniz zor. Değişik şeyler deneyerek nasıl keyif alacağınızı öğrenirsiniz, orgazm ve zevk konulu yazı/videoları inceleyin, yardımı olacaktır. Tecrübe kazandıkça zevk almaya başlayacaksınız