- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Şimdi söyleyim Allah mı söyletti nedir
Evet alalım...
Evet bankacıda aynen böyle söylemiş...Bizim ki 8 senelikti 6 senelik yaparız demiş bankacı eğer öyle olursa 12 bin civarında karımız oluyorBu arada faizler şu an 0,88 miş daha düşermi ki...2 sene önceki faize yaklaşmış nerdeyse...
Düşecekmiş daha :)))
bekliyorum kedi gibi, biraz daha düşsün atlıcam üstüne.
Biz beklememeye karar verdikDirek atladık
Kızlar işim vardı giremedim
Eşimde evrakların bir kısmı varmış ( işyerinde )
Baktı mesaj attı
1,11 miş bizim aldığımız zaman oran ( Sevcan oran soruyordun ?)
Ama Bankasya dan almıştık yani katılım bankası.. Katılım bankalarında yapılandırma oluyor mu ?
Mutlaka oluyordur bence. hesaplamamı istersen detaylı bilgilerini yazarsın canım.
Mutlaka oluyordur bence. hesaplamamı istersen detaylı bilgilerini yazarsın canım.
arkadaşlar Konut kredisi kullananlar, yapılandırma yaptıkları taktirde ne kadar kar edecekler hesaplayabilirim.
kullandıkları tutar,
kaç ay ödedikleri,
birde oranı yazmanız yeterli.
Yazmıştım
Tekrar yazayım
45 bin çektik .. 96 ay vade... 12 ayı ödendi..
bizde 2 sene önce 0,80 ile çektik 45.000 10 yıllık 2 senesi bitti banada yardımcı olursan sevinirim faiz oranlarından hiç haberim yok şimdiden teşekkür
kalan 41.000 tl anaparanıza istinaden, 72 ay kredi kullanırsanız 7.700 tl gibi bir karınız olur, %2 olan 820 tl cezayıda düşünce.
Ayrıca aylık ödemenizde
771 tl olur.
ayrıca 60 ay kullanırsanızda 10.400 gibi bir karınız olur, aylık ödemenizde 882,00 tl gibi.
kızlar bizde eşimle yarın yapılandırmayı konuşmak için 0.88 faizi olan bankaya gitmeyi düşünüyorduk.şimdi daha da düşecek denmiş.ne yapsak bizde mi beklesek ama ben hemen yapılandırmak istiyorum ya borç yoruyor insanı.
60 ay olmasını çok isterim aslında ama uzun vadede düşündüğümde ben çalışamazsam tek kişi ile zor olur gibi..
84 ay duruyorken tabi 72 aya düşmesini isterim 771 de zaten şu an ki rakama çok yakın birşey ( 7 700 TL kar var üstelik )
Ama katılım bankasında yeniden yapılandırma mümkün mü ? Netten baktım yok sanki.. bulamadım.. :26:
Hesaplaması var banka seçiminde Bank Asya bile yer almıyor
Bu yapılandırma taşıt kredilerinde de varmı acaba sadece konut kredisinimi kapsıyor ?
Birde oranı 0,89 diye hesaplıyorsunuz ama her bankanın aynı mı ki
Sürekli değişiyor ve bankadan bankaya farklılıklar gösteriyor diye biliyorum ben
Baya umutlandık burdaAllah sonunu hayır eder inşallah
Böyle tahminlerle olmuyo
Eşim bankaya uğrayacak bugün, beklemedeyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?