konut kredisi yeniden yapılandırma.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
Malum faiz oranları düştü, konut kredisini yeniden yapılandıran yok mu? aranızda, Bizde düşünüyoruz bunu eşimle.
Şimdi yeniden yapılandırmak karlı mı? Faizlerin daha da düşme ihtimali nedir?
Fikir sahibi olanlar ve bankacı arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ben kredi ile ev aldım ama hiç bir dönem aldığım faiz oranının altına düşmedi çünkü olabilecek en düşük faizde şanslı bir dönemde çekmişiz krediyi. senin soruna gelince yapılandırmalarda zararın olmayacaksa , 3 5 kuruş bile karın olacaksa yapılandır. bankalar yiyene kadar çoluğun çocuğun yesin. ben böyle düşünüyorum arkadaşım ...

bizde yapılandırmıştık hatta teb den çekmiştik sonra garantıye geçtik ama 1-1.5 yıl oldu belkide .yanlış hatırlamıyorsam 2ooo tl gibi bir karımız olmuştu ayınıda düşürtmüştük.6 ay kadar

Ben kredi ile ev aldım ama hiç bir dönem aldığım faiz oranının altına düşmedi çünkü olabilecek en düşük faizde şanslı bir dönemde çekmişiz krediyi. senin soruna gelince yapılandırmalarda zararın olmayacaksa , 3 5 kuruş bile karın olacaksa yapılandır. bankalar yiyene kadar çoluğun çocuğun yesin. ben böyle düşünüyorum arkadaşım ...

Teşekkür ediyorum cevabınız için.
6-7 yıl kadar önce çok düşüktü faizler muhtemelen o zaman almışsınızdır sizde. İyi günlerde oturun evinizde.

bizde yapılandırmıştık hatta teb den çekmiştik sonra garantıye geçtik ama 1-1.5 yıl oldu belkide .yanlış hatırlamıyorsam 2ooo tl gibi bir karımız olmuştu ayınıda düşürtmüştük.6 ay kadar

teşekkür ederim. Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin.
Bizde teb den kullandık. Şuanda yine en düşük faizi o veriyor. Biz ayrıca 1,5 yıl düşürdüğümüzü varsayarsak borcu, 11.000,00 TL gibi bir karımız olacak azımsanmayacak bir para.
Peki siz erken ödeme cezası ödediniz mi? % 2.

Son düzenleme:
biz de kredi ile ev aldık. düşük faizle aldığımız için yapılandırma şansımız yok ancak yapılandırma aşamasında tekrar masraf adı altında sizden bir miktar para talep ediyorlar bin lira gibi. ama 11binin yanında hiç bişey. hemen başvurun derim

biz de kredi ile ev aldık. düşük faizle aldığımız için yapılandırma şansımız yok ancak yapılandırma aşamasında tekrar masraf adı altında sizden bir miktar para talep ediyorlar bin lira gibi. ama 11binin yanında hiç bişey. hemen başvurun derim

Çok teşekkür ediyorum :)
Sizde güzel günlerde oturun evinizde.

Son düzenleme:
Bizde kredi ile aldık ama oldukça yeniyiz.. O sebepten yapılandırma filan yapmadık hiç..

Pek bilgim olmamakla beraber , konunuzu takip edeceğim :34:

bu arada arkadaşlar Genel müdürümle konuştum konuyu şimdi.
Bu haftaki Amerika seçimlerinden sonra Faiz oranları da daha da düşebilir bence biraz bekleyin dedi.

Benim kuzenim yapılandırma yapmıştı...Baya işine gelmişti...Euro dolar altın düşüşte şu an ama kredileri nasıl etkiler bilemiyorum...Siz % kaç faiz ile çekmiştiniz krediyi :26::26:

kızlar yapılandırma nasıl oluyor ya :)

Farz edelim ki siz %10 faizle kredi çektiniz...Ve siz kredi çektikten sonra kredi faizi %6 ya düştü...Bu durumda banka yapılandırma için size fırsat tanıyor...İsterseniz yapılandırabiliyorsunuz...Böylelikle bankaya ödemiş olduğunuz faiz oranı otomatikman düşüyor... Ama bunun için belli oranda ceza ödüyorsunuz :34::34:

Son düzenleme:
bizde daha yeniyiz
hem taşınma telaşesi var diye hiç düşünmemiştik.
Sevcancım siz hangi oradndan kullanmıştınız krediyi?
birde kaç yıl vadeli çektiniz?

Farz edelim ki siz %10 faizle kredi çektiniz...Ve siz kredi çektikten sonra kredi faizi %6 ya düştü...Bu durumda banka yapılandırma için size fırsat tanıyor...İsterseniz yapılandırabiliyorsunuz... Ama bunun için belli oranda ceza ödüyorsunuz :34::34:

ama ev kredisi falan tarzda oluyor sanırsam riskli gibi geldi

Back
Yukarı