- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Ben kredi ile ev aldım ama hiç bir dönem aldığım faiz oranının altına düşmedi çünkü olabilecek en düşük faizde şanslı bir dönemde çekmişiz krediyi. senin soruna gelince yapılandırmalarda zararın olmayacaksa , 3 5 kuruş bile karın olacaksa yapılandır. bankalar yiyene kadar çoluğun çocuğun yesin. ben böyle düşünüyorum arkadaşım ...
bizde yapılandırmıştık hatta teb den çekmiştik sonra garantıye geçtik ama 1-1.5 yıl oldu belkide .yanlış hatırlamıyorsam 2ooo tl gibi bir karımız olmuştu ayınıda düşürtmüştük.6 ay kadar
biz de kredi ile ev aldık. düşük faizle aldığımız için yapılandırma şansımız yok ancak yapılandırma aşamasında tekrar masraf adı altında sizden bir miktar para talep ediyorlar bin lira gibi. ama 11binin yanında hiç bişey. hemen başvurun derim
Bizde kredi ile aldık ama oldukça yeniyiz.. O sebepten yapılandırma filan yapmadık hiç..
Pek bilgim olmamakla beraber , konunuzu takip edeceğim
Bizimde çok olmadı 7 ay oldu :)
siz, nezaman, hangi orandan kullanmıştınız.
kızlar yapılandırma nasıl oluyor ya :)
Farz edelim ki siz %10 faizle kredi çektiniz...Ve siz kredi çektikten sonra kredi faizi %6 ya düştü...Bu durumda banka yapılandırma için size fırsat tanıyor...İsterseniz yapılandırabiliyorsunuz... Ama bunun için belli oranda ceza ödüyorsunuz
ama ev kredisi falan tarzda oluyor sanırsam riskli gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?