Konut kredisi kullanarak alinan eve esin ortak olmasi

Kizlar tapudan geldim. Evraklari verdik. İkimizin adina olacak dedik. Tapudaki kadin bankanin hazirladigi sozlesmeyi gosterdi tek hazirlamis dedi. Sadece benim uzerime oldu ev. Bankanin ilk asamada iki kisi icin sozlesme hazirlamasi gerekiyormus. Aklinizda olsun. Onun icinde tekrardan bu islemleri yapmam gerekiyor dedi bankadaki kadin da.

Bak böyle bişey demişti eşimde yaşamasına izin vereyim ozaman
Neyse zaten artık mal bölümü ortak yapılıyor

LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYINIZ . YENİ GİREBİLDİM . BANKA TAPUDAN SONRA MECBUREN DASK VE SARI PANJUR POLİÇESİ YAPTI EVİ GARANTİYE ALDI :) VE DİEĞR ABONELİKLER İSE SU ELEKTRİK. TAPU SAHİPLERİNDEN HERHANGİ BİRİNİN ÜZERİNE OLABİLİR . BENİM İŞİM DEN DOLAYI BEN ALDIM ÜZERİME ESKİ EŞİM HER AN ÇIKABİLİCEK BİR İŞTE ÇALIŞMADIGI İÇİN AKSİ DURUMDA BEN RAHATÇA GİDEBİLEYİM DİYE Kİ İYİKİDE ÖYLE OLMUŞ BİRDA BOŞANDIKTAN SONRA UĞRAŞMADIM ZATEN KENDİ ÜZERİME OLDUGU İÇİN...FARKETMİYOR YANİ HA SİZ HA EŞİNİZ ÜZERİNE ALMIŞ .... RABBİM KOLAYLIK VERSİN SİZEDE . BANA 5 YIL BİTECEK OCAK AYINDA GERİYE KALDI 5 YIL ÖMÜR YETERMİ BİLMİYORUM ÖDEMEYE AMA RABBİM BİR KOLAYLIĞINI VERİYOR .. AĞZINIZIN TADIYLA OTURMAYI VE ÖDEMEYİ NASİP ETSİN

BİZE TAPUDAKİ KİŞİ OLMAZ ÖYLE DEMİŞTİ . TEK TAPU .. AMA BAK NE GÜZEL SİZİN OLMUŞ GÖZÜNÜZ AYDIN :)

biz eşimle ortak kredi çektik. şöyle ki asıl borçlu benim, kefil eşim gösterildi. tapu da ikimizin adına oldu.

inş bizim de bi evimiz olur. araba aldık sıfır. onun kredisini ben cektim. ama eşim kefil oldu. araba benim üzerime oldu.
ev alırsak ortak yaparız inş.
ben nişanlıyken beridir eşime yardım ediyorum diye arabayı üstüme istedim. bi de mehir olarak belirledik:) içimde hevesti cünkü arabamın olması

Krediyi ben çektim o kefil oldu. Her ay benim hesabımdan çekilio yani ortak yatırıoz. ve tapu benim üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…