- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
:) tokiyi bilemiyorumBizimki TOKİ ondan farklı oldu demişti
Kandırıyorsa beni bak kurt kemirmeye başladı
içini ferah tut:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) tokiyi bilemiyorumBizimki TOKİ ondan farklı oldu demişti
Kandırıyorsa beni bak kurt kemirmeye başladı
Var yaaaaaaaa dediği gibi değilse boğarım onu:) tokiyi bilemiyorum
içini ferah tut:)
güldürüyorsun beni valla sabah sabah çok sağolVar yaaaaaaaa dediği gibi değilse boğarım onu
Derdim vara konu açarsam müsebbibi sen olacaksıngüldürüyorsun beni valla sabah sabah çok sağol
Derdim vara konu açarsam müsebbibi sen olacaksın
Bak böyle bişey demişti eşimde yaşamasına izin vereyim ozamanKizlar tapudan geldim. Evraklari verdik. İkimizin adina olacak dedik. Tapudaki kadin bankanin hazirladigi sozlesmeyi gosterdi tek hazirlamis dedi. Sadece benim uzerime oldu ev. Bankanin ilk asamada iki kisi icin sozlesme hazirlamasi gerekiyormus. Aklinizda olsun. Onun icinde tekrardan bu islemleri yapmam gerekiyor dedi bankadaki kadin da.
LÜTFEN KUSURUMA BAKMAYINIZ . YENİ GİREBİLDİM . BANKA TAPUDAN SONRA MECBUREN DASK VE SARI PANJUR POLİÇESİ YAPTI EVİ GARANTİYE ALDI :) VE DİEĞR ABONELİKLER İSE SU ELEKTRİK. TAPU SAHİPLERİNDEN HERHANGİ BİRİNİN ÜZERİNE OLABİLİR . BENİM İŞİM DEN DOLAYI BEN ALDIM ÜZERİME ESKİ EŞİM HER AN ÇIKABİLİCEK BİR İŞTE ÇALIŞMADIGI İÇİN AKSİ DURUMDA BEN RAHATÇA GİDEBİLEYİM DİYE Kİ İYİKİDE ÖYLE OLMUŞ BİRDA BOŞANDIKTAN SONRA UĞRAŞMADIM ZATEN KENDİ ÜZERİME OLDUGU İÇİN...FARKETMİYOR YANİ HA SİZ HA EŞİNİZ ÜZERİNE ALMIŞ .... RABBİM KOLAYLIK VERSİN SİZEDE . BANA 5 YIL BİTECEK OCAK AYINDA GERİYE KALDI 5 YIL ÖMÜR YETERMİ BİLMİYORUM ÖDEMEYE AMA RABBİM BİR KOLAYLIĞINI VERİYOR .. AĞZINIZIN TADIYLA OTURMAYI VE ÖDEMEYİ NASİP ETSİNCanim oyle kimse bosanacagini dusunmuyor evlenirken. Hakkinizda hayirlisi sonucta. Ama niyeyese ortak olmasi daha mantikli geliyor. Siz bankaya kredi cekerken belirtmismiydiniz ben zaten odeme miktarindan dolayi tek basina o miktarda alamiyordum esimin bordosunu falan verdik kefilim oldu benim. Yarinda artik tapu islemleri var. Sizde elektrik su actirma nasil oldu birde onunla ugrasmayim istiyorum o konuyla esim ugrassin :))
BİZE TAPUDAKİ KİŞİ OLMAZ ÖYLE DEMİŞTİ . TEK TAPU .. AMA BAK NE GÜZEL SİZİN OLMUŞ GÖZÜNÜZ AYDIN :)Kizlar tapudan geldim. Evraklari verdik. İkimizin adina olacak dedik. Tapudaki kadin bankanin hazirladigi sozlesmeyi gosterdi tek hazirlamis dedi. Sadece benim uzerime oldu ev. Bankanin ilk asamada iki kisi icin sozlesme hazirlamasi gerekiyormus. Aklinizda olsun. Onun icinde tekrardan bu islemleri yapmam gerekiyor dedi bankadaki kadin da.
Kizlar merhaba. Bir sorum var soze daha once yapan varmi yada konuyu bilen. Simdi esimle beraber aile maasi gostererek ev kredisi cektik ama kredi benim adima oldu. Yarin tapu islemleri var ve ortak olarak tapuda gorunmek istiyoruz. Bu konuda biraz internetten arastirdim ancak tam olarak ta anlamadim. Bunu tapuda hallederiz de banka sorun cikartirmi bilemedim. Bankadaki musteri temsilcisi bilmiyormus bu durumu. Bilen varsa lufteeen bana bilgi verebilirmi :))[/QUOTE