• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşulan erkeğin iletişimi kesmesi?

gelmisbulundum

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
35
-22
8
İyi günler sevgili kk üyeleri. Sizlere danışmam gereken bir şey var, yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Ben 24 yaşında sosyal medya hesabı vs kullanmayan, haşır neşir olmayan biriyim. Yaklaşık 3 aydır Bir buçuk ay kadar önce orada biriyle tanıştım. 36 yaşında Biraz konuştuktan sonra bir daha yazışmadık.

Çok mu aceleciyim?

Son düzenleme:
Sevgilisi vardır
Evlidir
Görüştüğü bir çok kişiden yalnızca birisisinizdir
Peşinde olduğu kişi yeşil ışık yakmıştır
Çoğaltılabilir
İsteyen adam yazıyor,peşinizde koşuyor ve tanımaya çalışıyor.
Evli olma olasılığına karşı özellkle paylaşımlarına vs dikkat etrim ve alttan alta kimle yaşıyorusun dediğimde ailesiyle olduğunu söyledi, evli değil yani.

Dediğini çok doğru

Yine gelmiş kesin evlidirciler:KK70:
Neyse bence atma msj o sana atar zaten yazar ysni biraz sabırlı ol
Adam 36 yaşında çocuk değil ve siz şu an ilişki yaşamıyorsunuz bir sorumluluğu yok rahat bırakırsan üstüne gitmezsen yazar görüşürsünüz dışarda sonrası sana kalmış
Sakin ol şu an .

Evli olma olasılığına karşı özellkle paylaşımlarına vs dikkat etrim ve alttan alta kimle yaşıyorusun dediğimde ailesiyle olduğunu söyledi, evli değil yani.

Dediğini çok doğru
İlla evlidir demiyorum,binbir türlü sebep olabilir ama "ailesiyle olduğunu söyledi,doğru söylemiştir" tarzı yaklasiminiz icin yazmak istedim.
Erkekler bir cok sey söylüyor,her soylediklerine inanmayin derim. Burada ornekler vererek aciklamayacagim ama agziniz acik kalır :)
yani her söylenilen maalesef doğru degil,her paylaşılan,nice paylaşilmayan vsvs

Adam 36 yaşında çocuk değil ve siz şu an ilişki yaşamıyorsunuz bir sorumluluğu yok rahat bırakırsan üstüne gitmezsen yazar görüşürsünüz dışarda sonrası sana kalmış
Sakin ol şu an .
Toplam 4 yorum var sizden önce,evli olma ihtimalini yazan tek kişi benim. Orda kesin evlidir minvalinde birşey de yazmadım,yazdıysam da göremiyorum. Dikkatli okumanız da fayda var.

Toplam 4 yorum var sizden önce,evli olma ihtimalini yazan tek kişi benim. Orda kesin evlidir minvalinde birşey de yazmadım,yazdıysam da göremiyorum. Dikkatli okumanız da fayda var.
Espri yaptım ya
Zaten birazdan dolar kesin evliciler üstüne alınma:KK70:

Sakin ol şu an .
Umarım öyle olur, hayırlısı olsun. Fikir için teşekkür ederim. ☺️

İlla evlidir demiyorum,binbir türlü sebep olabilir ama "ailesiyle olduğunu söyledi,doğru söylemiştir" tarzı yaklasiminiz icin yazmak istedim.
Erkekler bir cok sey söylüyor,her soylediklerine inanmayin derim. Burada ornekler vererek aciklamayacagim ama agziniz acik kalır :)
yani her söylenilen maalesef doğru degil,her paylaşılan,nice paylaşilmayan vsvs
Haklısınız, sonuçta hiç görülmedik biri yalan söyleyebilir. Şimdi insanlar kırk yıllık evli kocalarının ne yalanlarını görüyorlar, haklısınız.

Evet çok ama çok kolay kaptırmışsınız, bir şey de dememiş pek öylesine flört etmek istemiştir herkese yazıyor olabilir, canı sıkılmıştır, büyük ihtimal gerçek hayatta sevdiği vardır vs. 27 yaşında bu kadar naif olmayın üzüldüm umarım bir ders olur bu.

Back