- 28 Aralık 2023
- 6.177
- 18.825
- 168
Tam olarak burda sizden ayrıldığını söylemiş aslındateşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak burda sizden ayrıldığını söylemiş aslındateşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara
Vermez, vermek istemeyebilir. Nedeni öğrenince ne değişecek? Kırılacaksınız muhtemelen. Kırmamak ya da tartışmamak için bazen neden söylemeyebiliriz. Ne desin adam? Mesela dötün çok büyük ben büyük döt sevmem dese, ya da dinlediğin müzikler, izlediğin filmler çok popüler kültür ürünü, ben daha derin daha kültürlü kadınlardan hoşlanıyorum dese mutlu mu olacaksınız? Oh sebebini öğrendim diye rahatlayacak mısınız yoksa özgüven problemleri mi yaşamaya başlayacaksınız?Ya ben kimseye yapışmıyorum ki. Anlatmak istediğim tamam insanlar konuşur olur olmaz. Ama bir insan neden sorusuna bile cevap veremezmi? Birde en baştan - en baştan kendisinin ciddi olgun bir insan olduğunu belirtirken. Ben bu kadar benden hızlı emin olma, buluşuruz olur olmaz bunu düzgünce söyleriz derken.
Bazen içinden açıklama yapmak bile gelmez. İnsanlar umursamadigi kişilere o kadar da hoşgörülü değil.Haklısın, herhalde eski unutamadığı var veya duyguları karmaşık olgunlaşmamış. Bu arada Spotifyda beni eklemişti. Benim müziklerimi dinliyor - eski unutamadığı kişi hatrınadır atık. Hiç bir şeye mantıklı düşünemiyorum
trajikomik resmen.
Genel:
Ya ben kimseye yapışmıyorum ki. Anlatmak istediğim tamam insanlar konuşur olur olmaz. Ama bir insan neden sorusuna bile cevap veremezmi? Birde en baştan - en baştan kendisinin ciddi olgun bir insan olduğunu belirtirken. Ben bu kadar benden hızlı emin olma, buluşuruz olur olmaz bunu düzgünce söyleriz derken.
Hanımefendi tamam siz cevap beklemekte haklısınız da gelmeyecek cevabı ısrarla beklemekte haklı değilsiniz zaten size neden belirtecek insan bitirmeden belirtirYa ben kimseye yapışmıyorum ki. Anlatmak istediğim tamam insanlar konuşur olur olmaz. Ama bir insan neden sorusuna bile cevap veremezmi? Birde en baştan - en baştan kendisinin ciddi olgun bir insan olduğunu belirtirken. Ben bu kadar benden hızlı emin olma, buluşuruz olur olmaz bunu düzgünce söyleriz derken.
Ben ortada bir belirsizlik göremedim. "Birşey olursa her zaman ara" demek zaten ilişkiyi bitirmektir..Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.
Sinirlendim ve aradım ama bir kelime bile etmedi. Açıkcası telefon konuşmasında sinirli olduğum için tonum iyi değildi. Ben en önemli sınav dönemimde bile ona zaman ayırdım
Neden 3-4 saat kala haber veriyorsun dedim, işteydim dedi (kendi işi). Sonra yazdım, kusura bakma dedim, eğer moralin düzelecekse yarın gel diye. O ise teşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara diyerek konuyu kapattı.
Mesaj attım ve doğruyu söylemesini, belirsizlikten kurtulmak istediğimi belirttim. Başkası mı var diye sordum. Mesajım iletildi ama görülmedi. Dikkat mi çekmek istiyor yoksa umursamıyor mu?
Bizi yengesi tanıştırdı belki ondan çekiniyordur diye mesajda dürüst olmasını istedim. Cevabını alıp ve bir daha rahatsız etmeyeceğim ya da kimseye söylemeyeceğim diye belirttim. Yaşı 26 bu arada.
Biliyorum çoğunuz aman boşver diyeceksiniz ama içim içimi kemiriyor….
Neden bu kadar israrcisinki? Istemiyorsa istemiyor. Fazlami istekli gorundun?Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.
Sinirlendim ve aradım ama bir kelime bile etmedi. Açıkcası telefon konuşmasında sinirli olduğum için tonum iyi değildi. Ben en önemli sınav dönemimde bile ona zaman ayırdım
Neden 3-4 saat kala haber veriyorsun dedim, işteydim dedi (kendi işi). Sonra yazdım, kusura bakma dedim, eğer moralin düzelecekse yarın gel diye. O ise teşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara diyerek konuyu kapattı.
Mesaj attım ve doğruyu söylemesini, belirsizlikten kurtulmak istediğimi belirttim. Başkası mı var diye sordum. Mesajım iletildi ama görülmedi. Dikkat mi çekmek istiyor yoksa umursamıyor mu?
Bizi yengesi tanıştırdı belki ondan çekiniyordur diye mesajda dürüst olmasını istedim. Cevabını alıp ve bir daha rahatsız etmeyeceğim ya da kimseye söylemeyeceğim diye belirttim. Yaşı 26 bu arada.
Anlıyorum açıklama bulmak istiyorsunuz merak ediyorsunuz ama bu inanın bunları bulmak için yaptıklarınız çoğu zaman karşı tarafı daha da bunaltıp kendini geri çekmesine sebep oluyor. Ya da âmiyane bir tabirle bir tarafını kaldırıyor. Hiçbir şey yazmayın siz de umursamayın biraz akışına bırakın zaman verin bence. Bakalım neler yapacak ya da yapmayacak. Bir şey yapmazsa zaten silin gitsin siz de.Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.
hayatında biri bile olsa sizde bir köşede durun diye zaten gerçeği söylemez genelde erkekler. o yüzden bu kadar merak etmeyin çok mesaj atıp darlamayın bence erkekler çok düz mantıklıdır. eğer ki bir şeyi istiyorlarsa iki eli kanda olsa sizi arar, buluşur, mesaj atar. bırakın onu başka birileriyle tanışın hattaBiri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.
Konu ne ara buraya kadar geldi yaa.Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.